Sådan spiller man musik i Star Wars

Laptoppen til Ducati fans

Der er bestemt ikke noget nyt i, at elektronik- og bil-fabrikanter kører parløb. Acer har bl.a. lavet Ferrari-røde laptops. OnePlus producerer McLaren mobiler, og Huawei bruger Porsches designere til sine dyreste telefoner. Nu følger så Lenovo, der er gået i alliance med det berømte italienske motorcykel mærke Ducati.

Den nye Lenovo Ducati 5 laptop er alt andet end diskret. Tværtimod vil computeren med sin brede røde fart-stribe og Ducati Corse navnetrækket vække opsigt overalt. Vel nogenlunde, som sad man ved sit skrivebord i firmaet med motorcykel dragt og integral hjelm på i stedet for et gråt jakkesæt og pænt klipper hår.

For at få Ducati entusiastens hjerte til at slå lidt hurtigere leverer Lenovo sin nye laptop med en farverig gave-æske og et beskyttelses-cover i imiteret læder og med Ducatis logo indgraveret. Endelig er det normale Lenovo logo på computeren udført i Ducati rødt på sølv.

(Foto: Lenovo)

Indenbords er Intels nyeste Core i5 processor af 10. genneration. Der er Intel grafikchop, 8 GB DDR4 RAM og en hurtig SSD-disk på 1 Terabyte (TB). Batteriet giver moderate 12 timers driftstid, men kan heldigvis lades hurtigt op igen.

Skærmen er på 14 tommer i Fuld HD kvalitet, som har meget tynde rammer omkring. Tastaturet fås med elegant hvid baggrunds-belysning  Tænd/sluk knappen har indbygget finger-aftryks skanner. Der er Dolby lyd og et lille HD kamera med integreret låge, så uvedkommende ikke kan se med.

Den motorcykel-glade Ducati 5 laptop fra Lenovo kommer på markedet i flere europæiske lande fra april. Priserne begynder ved 899 euro eller knap 7.000 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Lenovo)

https://www.youtube.com/watch?v=8A-DvW353mE%20

(Foto: Lenovo)

(Foto: Lenovo)

(Foto: Lenovo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan spiller man musik i Star Wars