Hvilke film er årets hits?

OnePlus kommer med Lite model

Med sine stadig mere avancerede smartphones har OnePlus forladt sit gamle ry som ”flagship killer.” OnePlus 7 og 7T er selv blevet flagskibe og er slet ikke så billigere længere.

OK – de koster stadig mindre end f.eks. iPhone og Samsung Galaxy S, men flere andre fabrikanter er begyndt at udfordre OnePlus i pris.

Meget kunne tyde på, at OnePlus ønsker at vende tilbage til sit gamle image. Derfor skal forårets nye OnePlus 8 og 8 Pro få en lillebror. En Lite model, der kan sælges til en udfordrende lav pris uden at miste de grundlæggende OnePlus kvaliteter.

Sidste gang, OnePlus havde en decideret lavpris model, var i 2015 med OnePlus X, Den blev nu ikke en succes, hvorefter OnePlus hurtigt skiftede til sin nuværende strategi med to nye generationer med to modeller om året.

En ny 9 Lite telefon skal bringe OnePlus tilbage i markedet for mellemklasse telefoner. (Foto: OnLeaks /91Mobiles)

Ifølge de første rygter fra Kina skal OnePlus 8 Lite nøjes med kun to kameraer plus en dybde-sensor på ryggen for at spare penge. Telefonen får heller ikke den helt nye Snapdragon 865 processor som sine større brødre, men må enten nøjes med en lidt svagere Snapdragon 765 eller den nuværende 855 chip fra 2019.

Skærmens størrelse vil ikke blive reduceret, men smarte effekter som displays, der buer ned langs siden, vil forsvinde fra OnePlus 8 Light. Det samme bliver sandsynligvis også den hurtige 90 Hz opdatering af displayet, der er med til at gøre OnePlus 7T og 7T Pro til noget særligt lige nu,

Jeg nævner hele tiden tre nye OnePlus modeller. I virkeligheden burde jeg vel skrive fire. OnePlus fremstiller nemlig også en særlig eksklusiv McLaren  version af sine Pro telefoner,,,,

(Indledningsfoto til artiklen: OnLeaks / 91Mobiles)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke film er årets hits?