Her er årets hits i Apple apps

I Danmark er iPhone all over

Bliver der solgt andet end iPhones hos de dansk teleselskaber og i de kædebutikker, der har smartphones stående på hylderne?

Man skulle ikke tro det, når man studerer november-tallene fra to af Danmarks største teleselskaber. Både hos 3 og Telia sidder Apple nemlig på syv pladser i Top-10 over de mest populære mobiler i den seneste måned.

Hos begge teleselskaber står der iPhone på de fire mest solgte smartphones, og både 3 og Telia melder, at iPhone 11 er den allermest eftertragtede hos danskerne. Med storebror iPhone 11 Pro lige efter.

Man kan altså godt regne med, at Apples nye iPhone 11 familie er Danmarks suverænt bedst sælgende mobiler i øjeblikket. Også selvom vi endnu ikke har set officielle tal fra analyse bureauerne.

De nye iPhone 11 modeller ser ud til at falde rigtig godt i danske køberes smag. (Foto: Apple)

Det er ikke kun i Danmark, at det går godt for iPhones. Efter et år med nedgang i salget har Apple åbenbart ramt i plet med de tre iPhone 11 modeller, der ankom i september.

iPhone 11 er nu for tredje måned i træk nummer ét hos 3. Alligevel advarer teleselskabets kundechef for privat-markedet, David Elsass:

”Generelt set føler vi en vedvarende trend mod, at mange forbrugere venter længere tid med at skifte mobilen ud med en nyere model end for bare få år siden. Derfor forsøger vi nu at sælge high-end tilbehør, der ligesom telefonerne kan holde i flere år.”

Hos konkollegerne fra Telia mærker man en stigende efterspørgsel efter de lidt ældre Apple modeller iPhone 8 og iPhone Xs. Sikkert fordi de sælges til lavere priser end iPhone 11 uden at være meget dårligere i kvalitet og ydelse.

OnePlus telefonerne ligger på Top-10 hos teleselskabet 3. (Foto: OnePlus)

Telia har fået Samsung Galaxy S10 tilbage i Top-10 efter nogle måneders fravær. Også lillebror GalaxyS10e holder sig i det fornemme selskab på en tiendeplads.

Hos 3 er der også to Samsung mobiler blandt de mest solgte i november. Her er det dog den lidt billigere Galaxy A40, som holder skansen sammen med den internationale bestseller Galaxy S10.

Det eneste tredje mærke, som har kunnet snige sig ind i de to teleselskabers Top-10, er Huawei hos Telia og OnePlus hos 3.

Her er Top-10 over de mest solgte smartphones i november hos teleselskabet 3:

 1. Apple iPhone 11
 2. Apple iPhone 11 Pro
 3. Apple iPhone 11 Pro Max
 4. Apple iPhone 8
 5. Apple iPhone Xs
 6. Samsung Galaxy S10
 7. Apple iPhone Xr
 8. Apple iPhone 7
 9. OnePlus 7T
 10. Samsung Galaxy A40

Og her er så den tilsvarende hitliste fra Telia.

 1. Apple iPhone 11
 2. Apple iPhone 11 Pro
 3. Apple iPhone 11 Pro Max
 4. Apple iPhone 8
 5. Samsung Galaxy S10
 6. Apple iPhone Xr
 7. Huawei P Smart 2019
 8. Apple iPhone 7
 9. Apple iPhone Xs
 10. Samsung GalaxyS10e

(Indledningsfoto til denne artikel: Nastya Gepp / Pixabay)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er årets hits i Apple apps