Din kats nye bedste ven

Computerspil købes i december

Millioner af mennesker venter utålmodigt på Black Friday og Cyber Monday, så de kan brænde en formue af på tilbudsvarer i elektronik, tøj og legetøj. Samtidig lyder startskuddet for julehandelen verden over – og ikke mindst i Danmark.

Selvom både Apple, Google og Microsoft har lanceret nye abonnements-ordninger for computerspil, vil langt de fleste igen blive købt i år. Video-konsoller og games hører nemlig til de mest populære julegaver og er som sådan deciderede sæsonvarer. Ligesom rødkål til stegen. 90 procent af det danske salg af syltet rødkål foregår nemlig i december.

Nye tal fra USA viser, at salget af computer- og videospil har været 10 procent lavere end sidste år i perioden fra januar til oktober. Det får dog ikke branchen til at rynke i panden. Hvor godt eller dårligt 2019 bliver, ved ingen før den 31. december. Det store salg foregår nemlig i årets 12. måned….

(Artiklens indledningsfoto: Kelly Sikkerna / Unsplash)

(Infografik: Statista.com(

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din kats nye bedste ven