En iPod i et kassettebånd

Kom i bedre form med Huawei

Fitness armbånd er fortsat en stor salgsvare, fordi de kan måle (næsten) lige så godt på bærerens sundhed, men koster meget mindre end komplette smartwatches.

Som altid er kineserne førende, når det gælder aktivitets-ure – det pæne ord for motions-armbånd. Xiaomi er verdens største. Huawei kommer drønende bagfra, og de amerikanske konkurrenter som f.eks. Fitbit ser måbende til.

Huawei har netop præsenteret fjerde generation af sit Band. Det har fået en række nye funktioner, der bl.a. måler og forklarer ens søvn-stadier. Desuden er puls-måleren udvidet med præcis hjerterytme, hjertefrekvens og iltmætning af blodet.

Ved hjælp af kunstig intelligens bliver de mange sundheds- og sports-relaterede værdier overvåget og præsenteret på en overskuelig måde for brugeren. På den måde bliver Huawei Band 4 både praktisk for motionisten og den mere doven anlagte, der gerne vil holde øje med sit helbred.

(Foto: Huawei)

Den kunstige intelligens lærer også løbende sin bruger at kende – inklusive hans fysiske grænser. Under træning kan man således aflæse intensiteten og hjerterytme. Er det ved at blive for meget, vibrerer Huawei Band 4.

Huawei nyheden kan adskille forskellige træningsformer som løb, gang og cykling – og som noget nyt – ved uret også, hvornår man slapper af eller falder i søvn. Mens man snuer, analyserer Band 4 brugerens søvn-stadier og søvn-kvalitet. På den måde kan man blive klogere på, om man sover sundt eller måske for let og overfladisk.

Til forskel fra tidligere Band modeller rummer 4’eren en USB-oplader, der sidder skjult i armbåndet. Fremover er uret nemmere at lade op, selvom det ikke skal ske så ofte. Huawei Band 4 kører nemlig mellem syv og ni dage på en optankning fra stikkontakten.

Endelig har Huawei givet Band 4 en større og skarpere skærm. Prisen bliver 349 kroner, når det nye aktivitets-ur lander i danske butikker fra den 21. november. Nyheden fås i farverne Sakura Pink og Graphite Black….

(Foto: Huawei)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En iPod i et kassettebånd