Den skal redde julen for Huawei

MobilePay i luksus-klassen

Hvis I hører til dem, der tror, at moderne ”wearables” kun er tech-fokuserede fitness armbånd, der afløser digitale ure, skal I måske begynde at skifte mening.

I de senere år har både ur-industrien og fabrikanter af luksus-varer åbnet både øjne og døre for fænomenet ”wearables.” Berømte schweizer-ure som f.eks. Breitling fås i dag som smartwatches, og ved siden asf diamant-ringe, brocher og dyre øreringe ligger i dag digitale gadges, som kan kommunikere trådløst med verden omkring dem.

Det seneste nye udi digital luksus kommer fra smykke-mærket Armillion, der har hjemme i schweiziske Geneve. Armillion har udviklet et diamant-besat armbånd, der fungerer som en slags MobilePay for super-rige mennesker.

Her er den dyre variant af Armillion armbåndet med diamanter på- (Foto: Armillion)

Kort sagt kan armbåndet, der fås i syv forskellige varianter, overføre penge eller betale trådløst ved kasse i stedet for, at man skal have sit platin-farvede eller sorte kreditkort op af lommen. Den slags er ved at gå helt ud af mode.

Armillion arbejder sammen med Mastercard om det fornemme armbånd, der hedder Adamantos i den dyreste version. Det har normalt har et kredit-loft på ni millioner kroner (1,3 mio. USD).

Pengene skal dog ikke være et problem. Har man brug for, at Adamantos skal kunne betale flere penge fra ejerens håndled, kan man efter aftale med sin bank hæve beløbet ved hjælp af en app, man har liggende på sin mobiltelefon.

MobilePay med stil. (Foto: Armillion)

Armbåndet er fremstillet af keramik og belagt med 18 karat hvidguld. Dertil kommer så 252 brilliant-slebne diamanter på tilsammen 4,6 karat, som er strøet med rund hånd ud over betalings-smykket. Det indeholder også et diskret lille OLED display, hvor man se beløb, konto-stand og, om den trådløse penge-overførsel er lykkedes.

Armillion beskriver armbåndet i mere blomstrende vendinger på sin hjemmeside. Jeg lader teksten stå på engelsk, så den ikke mister noget i oversættelsen:

“Only the privileged who feel the embrace of Armillion on their wrist are able to understand our nonconformist search for the essence of luxury and purity in the finest materials elevated to the limit with shapes never achieved before.”

Den trådløse NFC teknologi i de schweiziske armbånd kan f.eks. også bruges til at åbne døre i biler eller huse med. (Foto: Armillion)

Armillion reklamerer ikke helt så meget for sikkerheden i det kostbare armbånd, men den er på niveau med den sagn-omspundne bank-hemmelighed i Schweiz. Det betyder f.eks, at den NFC teknologi, som Adamentos bruger til penge-overførslerne, er forstærket med avanceret kryptering.

Desuden – og det er jo meget praktisk – kan armbåndet også bruges til at åbne digitale dørlåse. Både dem, man har udstyret sit hjem, sit kontor eller sin luksus-bil med.

Til gengæld kan Armillion ikke som mere ordinære fitness armbånd holde øje med bærerens puls og antal vandrede skridt. Den slags har man vel enten et smartwatch på den anden arm eller et privatlæge til at stå for.

Armillion vil kun fremstille 10 eksemlarer af det diamant-besatte MobilePay armbånd, der hver skal koste 78.000 dollars eller over en halv million kroner. Kan man klare sig med noget knap så eksklusivt, fås Adamentor også i en billigere ”Black Beast” udgave fremstillet af titanium. Den produceres i større antal….

(Foto: Armillion)

Armbåndet kan godt ligne et eksklusivt herreur. (Foto: Armillion)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den skal redde julen for Huawei