Kunderne skal knyttes tættere på

Trump går amok på Twitter

Man kan sige meget om Donald Trump, men i hvert fald har han revolutioneret én ting i Det Hvide Hus – nemlig brugen af sociale medier.

OK – hans forgængere Obamas gjorde også brug af Facebook og Instagram, men mestendels til hyggelige og venlige formål med gode billeder. Lidt i stil med, hvad det danske kongehus gør rigtig dygtigt.

Trump derimod  har nærmest overflødiggjort en informations-afdeling. Verden får alligevel direkte besked om præsidentens tanker og planer via hans tweets.

Lige nu går præsidenten nærmest amok på Twitter. Oktober er kun en uge gammel, og allerede han har tweeted over 200 gange i denne måned.

Anledningen er, at en ”whistleblower” har afsløret, at Trump misbruger sin stilling til ”at opfordre fremmede lande til at blande sig i USA’s præsidentvalg i 2020.”

(Infografik: Statista.com)

Trump har øget sin tweet-aktivitet til nye rekord-højder i de senere dage. Med et foreløbigt toppunkt i søndags, hvor han gennemtæskede det demokratiske kongres-medlem Adam Schiff og Senatets indflydelserige talsmand, Nancy Pelosi, i en nærmest endeløs tirade af Twitter meddelelser.

Denne nye infografik fra Statista viser, at tweet-antallet fra den amerikanske præsident er vokset konstant siden nytår.

De fleste af emnerne har være kontroversielle. Blandt de mere berømte var Trumps tweets om, at stormen Dorian ville ramme Alabama. En anden var hans invitation til Taliban om at komme til forhandlinger på Camp David i den uge, hvor hele USA mindes den forfærdelige 9/11 terror,

I de senere uger og måneder kulminerede Trumps tweet-iver med hans anmodning til Ukraine om at undersøge sin førende rival i præsident-kapløbet, Joe Biden. Denne tweet har mere eller mindre direkte ført til undersøgelsen, om Trump har afsættes som præsident.

Alle disse anledninger har fået Donald Trump til at lufte sin vrede på Twitter mere end nogensinde før. Ifølge websiden The Trump Twitter Archive sendte præsidenten 757 tweets i september. Det er 25 om dagen i snit eller over én i timen….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunderne skal knyttes tættere på