Trump går amok på Twitter

Her er teens svar på Nespresso

Nestlé har indiskutabel mega-succes med sine Nespresso kaffemaskiner  – både dem til normale størrelser og Vertuo til de store kopper. Kapsel-maskiner med kaffe er blevet dagligdag for millioner af koffein-trængende mennesker verden over. Bestemt også I Danmark.

Nespresso har blot ét problem – ud over den høje pris. Det er kaffen. Tedrikkere har slet ikke samme glæde af de letbetjente automater som kaffe-entusiaster.

Derfor var det vel kun et spørgsmål om tid, inden te-verdenens svar på Nespresso dukkede op. Den hedder BRU Tea Machine og kommer sjovt nok fra Schweiz. Ligesom Nestlé og Nespresso.

(Foto: BRU)

Mange vil sikker også protestere, at BRU bestemt ikke er den første te-maskine på markedet. Men den er den første fuld-automatiske af slagsen – og i et design, som godt kan minde om Nespressos.

Ud over kaffen er der også en anden stor forskel på BRU og Nespresso: BRU bruger ikke kapsler, men kan anvende både teposer fra supermarkedet og løse teblade.

Betjeningen er lige så nem som hos Nespresso. Hæld vand og te på. Tryk på en knap.  That’s All. Og dog. Til forskel fra Nespresso kan man nemlig indstille vigtige ting som temperatur, kopstørrelse og brygge-tid helt efter sin egen smag.

Et tryk på en knap, og teen brygges helt efter brugerens ønske. (Foto: BRU)

BRU fungerer samtidig som elektrisk vandkedel. Så har man sådan en stående på køkkenbordet, kan den afløses af BRU’s store to-liters kande.

Endelig byder BRU også på praktiske finesser som indbyggede sikkerheds-sensorer, flytbart brygge-kammer af specialglas, automatisk skylning af rør samt automatisk rensning af alle elementer i te-maskinen.

BRU er i øjeblikket sendt til finansiering via ”crowd funding” på iværksætter portalen Kickstarter, hvor interesserede kan forudbestille et eksemplar af te-maskinen til næsten halv pris. Mere præcist er det 95 schweizer franc eller ca. 650 kroner….

Man kan bruge både teposer og løs te i den nye fuldautomat. (Foto: BRU)

BRU temaksinen fås i disse to farver. (Foto: BRU)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trump går amok på Twitter