Nu er ”grønne” batterier på vej

Disse mobiler købte vi i september

Apples meget stærke position på det danske marked blev bekræftet i den netop overståede september. Da kom de nye iPhone 11 telefoner, og de drønede straks op i toppen af salgslisterne hos i hvert fald to af landets største teleselskaber.

Tre af de nye iPhone 11 modeller var således de mest solgte mobiler hos både teleselskabet 3 og hos Telia i den netop overståede måned. Imponerende, når man husker, at forudbestillingerne først begyndte den 13. september. At erobre plads nummer 1, 2 og 3 på en halv måned er alt andet lige meget flot.

iPhone over det hele hos 3
Salgsfolkene hos 3 har også straks kunnet se, hvilke af de nye iPhones der er de mest eftertragtede. Hos de dyre iPhone 11 Pro er det den midnats-grønne. På den mindre iPhone 11 er den sorte model den mest populære.

”Når Apple lancerer nye telefoner, er det som mobilfolkets juleaften. Vi venter i spænding, tæller ned på datoerne og sidder klar, når det hele går løs,” forklarer David Elsass. Han er direktør for 3’s privat-marked.

Hos de nye dyre iPhone 11 Pro telefoner er den midnats-grønne udgave den mest eftertragtede. (Foto: 3)

Når danskerne så køber nye iPhones, er det ikke i opsigts-vækkende farver. På de store iPhone 11 Pro vælger folk således mest den nye grønne model med Space Grey på andenpladsen.

iPhone Xr, der nu hedder iPhone 11, har altid været mere farverig. Alligevel er det den sorte model, som der går flest af over disken. Med hvid på andenpladsen. Mere dristige kulører som rød, lilla, grøn og gul er knap så efterspurgte.

De nye iPhone 11 telefoner har også gjort, at Apple dominerer Top-10 listen mere end nogensinde før hos 3. Hele syv af ti pladser er indtaget af iPhones. Kun Samsung med Galaxy S10 samt Huawei med P30 Lite og P30 Pro har kunnet presse sig ind i det celebre selskab med æble-logoet på.

Her er teleselskabet 3’s Top-10 over de mest solgte smartphones i september:

  1. Apple iPhone 11 Pro
  2. Apple iPhone 11
  3. Apple iPhone 11 Pro Max
  4. Apple iPhone Xr
  5. Apple iPhone Xs
  6. Apple iPhone 8
  7. Apple iPhone 7
  8. Huawei P30 Lite
  9. Samsung Galaxy S10
  10. Huawei P30 Pro

Apples betydning for teleselskabet 3 ses også på salget af tilbehør. Det mest købte i den lidt dyrere klasse er Apples AirPod øretelefoner og Apple Watch urene. På tredjepladsen kommer trådløse højttalere fra Marshall.

Telia er lige så æble-vild
Hos konkollegerne i Telia var Apples nye smartphones lige så dominerende i september som hos 3. De satte sig på førstepladsen med iPhone 11, og Apple indtog i alt syv pladser i Top-10 hos Telia.

Apples afløser for bestselleren Xr hedder iPhone 11. Den er godt på vej til at generobre positionen som Apples og verdens mest solgte smartphone model. (Foto: Telia)

Den ”gamle” iPhone Xr ligger fortsat med i toppen, hvor den har befundet sig i efterhånden en del måneder. Dermed bekræfter Telias kunder den internationale trend, der har gjort iPhone Xr til verdens mest solgte smartphone model i verden i årets første halvdel.

På mange måder ligner hitlisterne for september fra Telia og 3 hinanden rigtig meget. Ikke kun på grund af iPhone’s totale dominans, men også fordi kun to Huawei telefoner og en enkelt Samsung bryder Apples monopol.

Her er Telias Top-10 over de mest solgte mobiltelefoner i september:

  1. Apple iPhone 11
  2. Apple iPhone Xr
  3. Apple iPhone 11 Pro
  4. Apple iPhone 8
  5. Apple iPhone Xs
  6. Huawei P Smart 2019
  7. Apple iPhone 11 Pro Max
  8. Huawei P30 Pro
  9. Samsung Galaxy S10+
  10. Apple iPhone 7

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er ”grønne” batterier på vej