Bowers & Wilkins går helt ind i det trådløse

God hjælp til folk med mobiler

Power Banks er normalt sådan nogle små praktiske dimser, som man (forhåbentligt) husker at tage med, når man ikke regner med at komme i nærheden af en stikkontakt i løbet af dagen – og altså har brug for, at mobilen kører hele tiden.

De små ekstra batterier er som regel billige og findes i mange forskellige designs. Særligt kraftige eller hurtige er de ikke, men de er gode at have ved hånden – og man ellers husker at holde dem opladet. En tom Power Bank er ingen redning for en næsten energi-forladt smartphone.

Kinesiske Xiaomi, der hører til verdens største fabrikant af mobiltelefoner, fitness armbånd og tv, sætter nu et ekstra gear på Power Banks. Firmaets nye Mi PowerBank 3 er noget større end normalt for Power Banks, men tilbyder altså også meget mere.

Xiaomii Mi Power Bank 3 kan lade tre mobiltelefoner op på samme tid. (Foto: WeChat)

 

 

Først og fremmest har en kapacitet på hele 15.000 mAh og kan aflevere sin strøm lynhurtigt med 50 watt. Det er hurtigere end selv de kraftigste smartphones på markedet.

Xiaomi nyheden kan tilmed lade tre gadges op ad gangen. Én via USB-C og to via USB-A stik. Det kan være alle mulige batteri-drevne ting – ikke kun smartphones, men også tablets, små laptops, håndholdte spillekonsoller, trådløse højttalere osv.

Xiaomi har ikke oplyst, hvornår Mi Power Bank 3 kommer på markedet, men mon ikke det bliver inden årets udgang? Med en pris på omregnet 300 kroner må den være en oplagt julegave.

I Danmark forhandles Xiaomi produkter bl.a. af teleselskabet 3….

Xiaomis nye Power Bank er temmelig stor, men altså også kraftig og hurtig. (Foto: WeChat)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bowers & Wilkins går helt ind i det trådløse