Samsung går IKEA i bedene

Her bliver selv Apple Watch helt retro

Om godt 48 timer er det ”store Apple dag”. Der er premiere på årets høst af nye iPhones, og mon ikke Apple også benytter lejligheden til at løfte sløret for Apple Watch 5?

Apples storsælgende digital-ur får en del nye features, men ligner grundlæggende sig selv. Med firkantet urkasse og et display, der minder mere om en smartphone end et klassisk armbåndsur.

Hører man til de mennesker, der har en nostalgisk åre, er der heldigvis håb. De kan f.eks. anbringe deres Apple Watch i en af Elagos skægge docking-stationer, når det ikke er i brug. Så fungerer uret pludseligt som displayet i en klassisk Apple Macintosh eller Nintendo Gameboy i miniformat.

(Alle fotos: Elago)

Elago har stor succes med sine Vintage Stands, der sender Apple Watch tilbage i en atmosfære som i de glade 1980’ere. Udvalget af ”standere” bliver løbende udvidet og omfatter nu tre. Ud over de to nævnte er det også en dok, som ligner den første Apple iPod til forveksling.

At kalde Elago W3, W4 og W6 for en docking-station er nok også lidt overdrevet. Enheden tilbyder kun en sjov og praktisk parkerings-plads til et Apple Watch, så det ikke flyder rundt på et bord eller en reol – med risiko for at blive skrammet.

Elago indeholder ikke noget batteri, der kunne lade Apple Watch med ny energi, mens uret er anbragt i de nostalgiske omgivelser. Til gengæld er Vintage Stand meget billig. Mellem ni og 15 USD dollars. Det svarer til mellem 60 og 100 kroner.

Standerne passer til alle størrelser og varianter af Apple Watch 1, 2, 3 og 4.  Det vil sige urkasser på 38, 40 og 422 mm. Formentlig kan Elago også bruges med der kommende år Apple Watch 5….

Sådan placerer man sit Apple Watch, så det fungerer som skærm i den skægge Elago station.

Er man gammel Nintendo fan, må denne Elago Vintage Stand til Appple ure være det helt rigtige.

iPod som p-plads til Apple Watch er noget mindre end en originale musik.afspiller.

Apples første Macintosh fra 1984 havde ingen farveskærm. Det kan den få, hvis man bruger displayet fra sin Apple Watch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung går IKEA i bedene