Ny kikkert kan mere end blive kigget i

Slut med Lycamobile I Danmark

Vi kender navnet fra utallige kiosker, supermarkeder, tankstationer og små købmænd, der ofte har nydanskere som ejere. Lycamobile er navnet på teleselskabet, der har specialiseret sig i taletidskort og billige opkald til fjerne lande.

Nu skal de mange kiosker have ændret de letgenkendelige grønne og blå reklamer i vinduer og på facader. Lycamobile er nemlig gået konkurs på det danske marked, skriver Statstidende.

Lycamobile fik et underskud på 24 million kroner i 2018 efter et år med et beskedent overskud i 2017. Året inden tabte Lycamobile 107 mio. kroner i Danmark.

Det nu konkursramte teleselskab var en del af britiske Lycamobile, der ejes af forretningsmanden Allirajah Subaskaran fra Sri Lanka. Teleselskabet findes i 22 lande.

Ifølge erhvervs-mediet Finans har Skat været efter Lycamobile i fem år i en sag om manglende moms-betaling på 106 millioner kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kikkert kan mere end blive kigget i