Hvad med at cykle på en Harley?

Razr kommer tilbage i november

For 15 til 20 år siden – længe før Apples iPhone – var Motorola et af de helt store navne i mobiltelefoner. Motorolas telefoner blev nævnt i samme åndedrag som Nokias og Ericssons.

Motorolas helt store hit dengang klaptelefonen Razr. Den var frækkere at se på end rivalerne, og derfor blev den en mobil, som man bare skulle eje, hvis man var noget ved musikken. Kort sagt – Motorola Razr var en trendsætter.

Der har længe gået rygter om, at Motorola ville genoplive Razr i et mere moderne outfit. Med det grundlæggende design i behold, men med touch skærm, hurtig processor, Android styresystem osv.

Sådan så den berømte Motorola Razr ud for 15 år siden. (Foto: Motorola)

Rygtet blev bekræftet i nat, hvor kineserne er vågne, mens vi andre sover. Motorola er nemlig i dag ejet af kinesiske Lenovo, som de fleste danskere kender fra pc’er og laptops.

Ifølge det hollandske medie LetsGoDigital vil Lenovo lancere den nye Motorola Razr inden jul. Formentlig bliver det i november. Motorola vil nemlig have julehandelen med, hvilket man godt kan forstå. Razr er en oplagt gave til nostalgiske gadget-fans.

Motorola har endnu ikke offentliggjort tekniske detaljer om Razr 2. Kun at den prismæssigt skal placeres i mellemklasse – altså under 4.000 kroner. Det vil formentlig betyde en processor som Snapdragons 7xx, 6 GB RAM og 64 eller 128 GB lager som standard.

Moderne tiders Razr kan også klappes sammen. Indeni sidder ét stort display som på andre smartphones. (Foto: Surang Sheth / Yanko Design)

Hvor den gamle Razr havde en lille farveskærm i den ene klap og et touch tastatur i den anden, vil den nye bestå af ét stort display, der kan foldes på midten.

Razr bliver ikke så stor som Samsungs Galaxy Fold eller Huaweis Mate X, men heldigvis heller ikke nær så dyr. Motorola nyheden bliver mere handy og lommevenlig i størrelsen.

Det bliver spændende at se, om Motorola har bedre styr på foldbare skærme end Samsung og Huawei. Begge lancerede deres “revolutionerende” mobiler i foråret, men har siden trukket dem tilbage på grund af problemer med displayene. Både Galaxy Fold og Mate X ventes dog relanceret inden årets udgang….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med at cykle på en Harley?