Så mange timer sidder vi på "fjæset" om dagen

Mophie gør, hvad Apple ikke kunne

Ikke alt, hvad Apple har rørt ved i de seneste par år, har være guld. Den største produkt-mæssige katastrofe, var den trådløse oplader-måtte AirPower. Efter flere tilløb måtte Apple til sidst helt opgive at bygge sådan en praktisk gadget, hvor man ellers kunne få opladet både en iPhone, en Apple Watch og et sæt trådløse AirPod øretelefoner  på samme tid.

Fiaskoen fik Apple til at reklamere for, at de nye iPhones havde trådløs opladning. Når man ikke kunne levere det tilhørende ekstra udstyr, var det bedst at tie. Også selvom adskillige tilbehørs-fabrikanter ser ud til at have løst de tekniske problemer, Apple løb fast i. Det var efter sigende varme-problemer, når en tynd måtte skulle sende strøm igennem sig.

Anyway – Apple er begyndt at kigge fremad. Derfor vil Apple nu tage en af rivalernes lademåtter til sig og sælge den via sine butikker. Kunderne efterlyser dem jo. Og lidt smart er det jo, hvis man kan give sine Apples ny energi ad trådløs vej. Så sparer man to ladeklodser og kan nøjes med en enkelt stikkontakt uden fordeler-kabel.

Mange vil sikkert mene, at Mophies Dual Wireless Charging Pad og 3-in-1 Wireless Charging Pad ikke er helt så elegante, som Apples egen AirPower så ud til at blive. De er lidt tykkere og fås kun i sort, hvor AirPower var i hvidt. Men Mophie virker altså, og man kan købe dem på markedet her og nu. Det er nok vigtigere for de fleste.

Begge Mophie nyheder har et design, der minder meget om Apples prototyper af AirPower. Tilmed kan de lade enten to eller tre enheder op på samme tid. De behøver ikke engang at være fra Apple. Alle mobiltelefoner, smart-ure og øretelefoner, der støtter Qi standarden, kan bruges. Det er efterhånden mange.

Dual-måtten, der koste 110 euro (ca. 830 kroner)på det amerikanske marked, kan poste trådløs strøm i to enheder. De skal dog placeres ret nøjagtigt over de afmærkede felter på måtten. Effekten er 7,5 watt, hvilket ikke giver en voldsom hurtig opladning. Men ok. Desuden kan man lade en tredje enhed op fra Mophie måtten via en USB-ledning.

Tilsvarende har 3-i-én opladeren garage til tre plus en enheder, der typisk vil være en telefon, et par øretelefoner og et smartwatch. Sådan en samling har de fleste mennesker, der gerne vil være med helt fremme i tech, også for længst anskaffet sig. Prisen på den store oplader er 150 euro eller ca. 1.100 kroner….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange timer sidder vi på "fjæset" om dagen