Så meget stiger varmen i de næste 30 år

Microsofts tekst populær på mobil

Microsoft Word er ikke kun den mest udbredte tekstbehandling på Windows-baserede pc’er. Word er åbenbart også meget populær på Android – det vil sige på smartphones og tablets.

Ifølge Googles Play Store online butil har Microsoft Word netop passeret én milliard downloads. Det er et meget stort antal, når man tænker på, at folk normalt ikke bruger deres mobiltelefoner til at skrive længere tekster på.

Også Microsofts øvrige Office programmer klarer sig fint på Android. Excel regnearket har f.eks. over 500 millioner downloads. Også PowerPoint, OneDrive og OneNote ligger omkring den halve milliard brugere på Android enheder.

Til gengæld er Outlook for Android slet ikke nær så udbredt, Det går stærkt fremad for Microsofts email program, men indtil videre har det kun passeret 100 millioner downloads. Det kan man undre sig en del over, eftersom rigtigt mange har deres mobiltelefon koblet op på samme email server som deres laptop eller desktop pc.

Disse tal stammer fra Google Play alene. Formentlig er de i realiteten noget større, fordi Microsoft også sælger sine kontor-programmer ad andre kanaler. F.eks. leveres mange af Samsungs dyreste smartphones med Microsoft Office pakken præ-installeret.

Tallene viser også en anden ting: Selvom cloud-baserede services som Google Docs er blevet ret udbredte i de senere år, foretrækker de fleste mennesker – og måske især virksomheder – at blive på Microsoft platformen. Den kender de jo så godt fra deres pc’er….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget stiger varmen i de næste 30 år