Dette teleselskab er vi mest tilfreds med

Domino’s bliver kunstig intelligent

Den amerikanske pizza-kæde Domino’s har altid haft det svært på det danske marked. Helt galt gik det for nogle måneder siden, da kæden blev taget i at bruge gamle madvarer i sine pizza’er. Det gav et så stort ramaskrig i pressen, at Domino’s måtte lukke i Danmark.

Domino’s forbereder sikkert et nyt comeback. Det vil ikke kun kræve en masse tillids-skabende aktiviteter og lave priser. Man kan også forbedre sit image og skabe opmærksomhed ved hjælp af spændende ny teknologi.

Derfor var det måske en idé for de næste Domino’s chefer i Danmark at importere en robotbil, som pizza-kæden vil sende på gaden i Houston i Texas efter sommerferien. Køretøjet kan bringe friske pizzaer ud til kunderne – helt uden at have en chauffør med. Alt foregår pr. GPS, elmotorer og betalingen via kreditkort.

I USA eksperimenterer Domino’s med en skanner, der tjekker hver eneste pizza med kunstig intelligens. Pizza’erne skal se ens ud og holde en ensartet høj kvalitet.

Domino’s arbejder sammen med robotfirmaet Nuro, der allerede har flere lignende projekter i gang med andre fødevare-leverandører. I andre varianter kører R2 elbilen rundt for bl.a. Kroger supermarkeder i Arizona.

I andre lande end i Danmark har Domino’s gang på gang vist eksempler på, hvordan ny teknologi kan bruges i fast food.

For en måned siden præsenterede Domino’s således en ”pizza scanner” med kunstig intelligens. Den skal kunne tjekke kvaliteten af pizza’ernes indhold og sikre, at hver eneste pizza ser helt rigtig ud. Det med kvaliteten kunne også være en god ting i kædens danske filialer.

Domino’s har også tidligere eksperimenteret med automatisk udkørsel af varer til kunderne. I 2017 gennemførte pizza-kæden et meget omtalt projekt med små selvkørende robotter på fortovene i den amerikanske delstat Michigan. Hver robot kunne bære et par pizzaer eller tre….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette teleselskab er vi mest tilfreds med