Klassisk vellyd, man kan betale

Sådan har I aldrig set ”osten” før

De fleste 12-årige sidder med computerspil på skærmen, går til sport eller hænger ud med vennerne. De færreste leger med LEGO og bygger store projekter med de danske klodser.

Helt anderledes med de to brødre Arvind og Sanjay Seshan fra Pittsburgh i den amerikanske delstat Pennsylvania. De har bl.a. bygget et kæmpestort Pac-Man spil i LEGO, som giver en meget mere realistisk atmosfære end dets lillebror på computer- eller mobiltelefon-skærmen.

Seshan brødrene brugte over 10.000 LEGO klodser og fritiden i tre måneder på at konstruere deres LEGO PAC-BOT Mindstorms Game. Det er et multi-player spil, der fungerer på samme måde som det klassiske Pac-Man program.

Den enorme Pac-Man bane rummer bl.a. 12 programmerbare EV2 LEGO Mindstorms klodser, der fungerer som spillets ”hjerne”. De er forbundet med seks store motorer og 45 forskellige typer sensorer for at få spillet til at virke rigtigt.

Sanjayog Arvind, der er henholdsvis 14 og 12 år, er også stifterne af hjemmesiden EV3Lessons.com, hvor man kan lære at programmere i LEGO.

Imponerende. Da jeg var 12 år, spillede jeg fodbold, gik til judo og samlede plastik-byggesæt om aftenen. De var meget manuelle og ikke spor programmerbare….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk vellyd, man kan betale