Vi spiser og drikker plastik

Bang & Olufsen går i pink

Det går rigtig dårligt med salg og økonomi hos den danske audio- og tv-stolthed Bang & Olufsen, hvis strategi om at have færre, men mere eksklusive forhandlere ikke er faldet i god jord hos kunderne verden over.

Måske B&O knuger sig til et lyserødt håb om, at det vil gå bedre i fremtiden, når man lancerer flere af sine solidt sælgende produkter i en ny kulør. Den er feminin pink – ikke skrigende, men diskret.

Det lyserøde skal fremhæve de danske B&O tings juvel-agtige karakter og tilføre lidt ekstra glamour. Den nye pink kollektion omfatter Beolit 17, Beoplay H8i, Beoplay E8 2.0 og Beoplay Charging Pad.

Beolit 17 er Bang & Olufsens elegante trådløse højttaler, der kan minde om en gammeldags transistor-radio i designet. Beolit er fremstillet af anodiseret aluminium, solidt polymmer og et håndtag i ægte læder. Bluetooth højttaleren er rundstrålende og kan spille 24 timer på en opladning.

Beoplay E8 2.0 er det danske elite-mærkes ægte trådløse øretelefoner. De har bl.a. en intuitiv og nem betjening og kan spille 16 timer, før de skal lades op igen.

Hvor E8 sidder I øret, lægger Beoplay H8 sig over den hørende del af mennesket. De nu også lyserøde hovedtelefoner kommer med en Transparency Mode og leverer 30 timers spilletid. Så kan man høre Pink eller Pink Floyd i lang tid uden at skulle tænke på at finde en stikkontakt.

Endelig indeholder den nye farve-kollektion også Beoplay Charging Pad, der giver mulighed for trådløs opladning med enten 5 watt eller hurtigere med 10 watt. Opladningspladen er fremstillet af aluminium og ægte læder fra kohud.

De lyserøde Bang & Olufsen nyheder kan enten købes online, i B&O’s butikker eller hos udvalgte forhandlere. Priserne er 4.000 kroner for Beolit 17, 2.750 kr. for Beoplay E8 2.0, 3.000 kr. for H8 og 950 kroner for Beoplay Charging Pad….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi spiser og drikker plastik