Det rigtige til den dovne lystfisker

Lille Bluetooth box for musikere

Musikere – professionelle såvel som amatører – bruger vel også smartphone og streaming til en trådløs højttaler. Det fungerer jo fint i de fleste tilfælde.

Lige bortset fra, at man ikke kan koble sin guitar eller sit keyboard på. I hvert fald ikke uden at gå nogle omveje, der kræver ledninger eller ekstra bokse.

Sådan har det været indtil nu, hvor den japanske keyboard specialist Roland har lanceret sin BTM-1. Det er markedets eneste lille Bluetooth højttaler, som også kan et stik til en guitar.

Med andre ord kan Roland nyheden bruges både til at afspille musik fra Spotify eller Apple Music, og den kan fungere som guitar forstærker. Det vil mange musikere elske, er jeg sikker på.

Højttaleren vil samtidig være oplagt til både gademusikanter og de mennesker, der gerne vil forsøde et beach party eller en teltlejr på en rockfestival med deres egne musikalske talenter.

Ud ovee guitar indgangen har Roland BTM-1 også et aux-stik, som man kan sætte sit keyboard til eller en mixerpult eller en cd-afspiller, et stereo-anlæg osv. Mulighederne er nærmest uendelige for musikalske mennesker.

Roland BTM-1 rummer to aktive højttaler-enheder på 15 cm og to passive til at give ekstra bas. Den indbyggede stereo-forstærker er på to gange fire watt.

Nyheden kan derfor næppe spille voldsomt højt, men heldigvis rent. Roland fortæller nemlig, at man har lagt vægt på en ordentlig lydkvalitet i udviklingen af den smarte trådløse højttaler.

BTM-1 fås udelukkende i hvidt med knapper i gylden look. Prisen lyder meget fornuftig med 200 USD eller ca. 1.350 kroner…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det rigtige til den dovne lystfisker