Hurtigt internet bliver meget billigere

Hvornår flyver ungerne af reden?

Det er en gammel og vel-etableret myte, at italienske sønner ikke er til at drive ud hjemmefra. De flytter ikke fra reden og mammas kødgryder, før de skal giftes.

Denne myte er blevet poleret mange gange af film og tv-serier, men den holder ikke helt længere. De unge italienere overhales nemlig af unge fra Montenegro, Kroatien og Slovakiet. Her er folk nemlig 31 år eller ældre, før de flytter i egen bolig eller sammen med en partner.

Det viser nye tal fra talmenneskene i EU’s Eurostat enhed, der har sammenlignet den gennemsnitlige udflytnings-alder i unionens 28 medlemslande.

I Danmark er unge mere end 10 år yngre, når de flytter, end i Montenegro. 21,1 år for at være præcis. Kun i Sverige flytter man hjemmefra tidligere. Som teenager på 18,5 år faktisk.

Eurostats nye tal viser tydeligt, at unge hopper af reden meget hurtigere i Nordeuropa end i den sydlige ende af kontinentet….

(Infografik: Statista)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtigt internet bliver meget billigere