Notesbog lagrer i Dropbox

iPhone bruges mere til spil end Android

For et par dage siden præsenterede jeg her på bloggen Top-10 lister over de mest downloadede apps i verden til Android mobiltelefoner og tablets. Jeg viste også de 10 mest populære Android apps i England i april.

I dag er turen så kommet til de 10 apps, som iPhone og iPad brugere har hentet flest af i den forløbne måned. Tallene stammer igen fra analyse firmaet Priori Data.

Når man sammenligner iPhone/iPad med Android downloads i april, kan man overordnet konkludere tre ting:

“Clean Road var aprils mest downloadede app til iPhone og iPad. Spillet findes også til Android.

iPhone brugere er tilsyneladende mere legesyge end deres kolleger med Android telefoner. Facebooks apps er lige så populære på iPhone som Android, men ikke placeret lige så højt på hitlisterne. Og iPhone brugere downloader i gennemsnit flere nye apps om måneden end Android ejere.

Hvor den Facebook-ejede WhatsApp lå suverænt på førstepladsen hos Android i april, var det trendy spil ”Clean Road” det mest populære på iPhone. 11,18 millioner gange blev bilspillet downloadet af iPhone og iPad brugere.

Det første ikke-spil kommer først på femtepladsen på Apples mobiler og tablets. Det er WhatsApp Messenger med 7,23 millioner downloads i april. Sammen med Messenger og Facebook app’en er Mark Zuckerberg og co. det eneste app-hus, der kan blande sig med de mange populære spil til iPhone.

Alt i alt blev der på verdensbasis downloadet 74 millioner iOS apps i april. Fire gange færre end apps til Android (306 mio). Da iPhone kun har ca. 14 pct. markedsandel, må det betyde, at hver mobile Apple bruger henter i gennemsnit flere apps hver måned end Android ejere….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Notesbog lagrer i Dropbox