Streaming har overhalet traditionelt tv

Aldrig mere hammer på negl

Selvom denne blog handler mest om teknologi, sociale medier og livsstil, kan man vel godt skrive om andre praktiske gadges. Især, når forårs-solen titter ind, og man via sit åbne vindue kan høre naboerne begynde på de udendørs sysler som at ordne haven, banke plankeværker op osv.

Mange af dem vil uden tvivl elske denne praktiske lille sømholder, som jeg lige har opdaget på internet. Den nye Safety Nailer Magnetic Nail Holder sørger nemlig for, at man aldrig mere banker hammeren ned på sin fingernegl. Auvv – det har vi vel alle prøvet.

Den nye Safety Nailer gadget er præcist, hvad dens navn fortæller. Den er en lille kunststof dims, der holder sømmet fast med magneter, samtidig med at fingrene holdes i tilpas afstand til, at hammer hovedet ikke lander på neglen.

Nyheden har tilmed en ekstra gevinst. Den er designet til at holde sømmet opret, når man banker det i. Ikke noget med buede eller skæve søm i fremtiden.

Meget praktisk er den nye sømholder forsynet med elastikbånd, så man kan bære den som en fingernegl eller som et armbånd omkring håndleddet. Så bliver dimsen aldrig væk, hvilket der i øvrigt ikke er den store risiko med dens signalrøde farve.

Nyheden koster knap 10 USD eller ca. 65 kroner. Lyder måske dyrt for nogle, men tænk på jeres ømme og blå fingernegle. Så er den nok alle penge værd….

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=7unx3HDwnxU%20

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streaming har overhalet traditionelt tv