Rizlet er til rædde kvinder

Snakken er det værste

Der findes mennesker, som slet ikke er til at slå ud af deres rytme. Når de først er gået i gang med en opgave på arbejdet, skal der et jordskælv eller et strøm-nedbrud til, før de stopper.

Den evne har dog kun de færreste mennesker. De fleste andre lader sig let irritere og forstyrre af de ting, der sker omkring dem på kontoret.

Det værste er kolleger, der snakker hele tiden. Ikke nødvendigvis om en selv eller til en, men bare har mundtøjet i gang hele dagen. Til højre og til venstre.

80 pct synes, at snakken forstyrrer dem allermest, viser en ny analyse fra den internationale kursus-udbyder Udemy and Toluna.

(Infografik: Statista.com)

Støj på arbejdet kommer ind på en andenplads. Syv af ti finder støj generende for deres koncentration og arbejds-evne.

Mens snak og støj er gammelkendte forstyrrelser har et relativt nyt fænomen sneget sig ind på listen over de værste gener på arbejdspladsen. Det er de sociale medier, som påvirker arbejdsmoralen hos over halvdelen af de adspurgte.

Næppe overraskende viser den nye analyse også, at kan man reducere antallet og mængden af forstyrrelser på arbejdspladsen, stiger de ansattes produktivitet, motivation, fortrolighed, koncentrations-evne og generelle tilfredshed.

Andre analyser sætter spørgsmålstegn ved, om åbne kontorer, der er så populære for tiden på moderne arbejdspladser, ikke i virkeligheden nedsætter arbejdsglæden. Mange medarbejdere føler nemlig, at det er sværere at samarbejde og være effektive, når de hele tiden bliver udsat for forstyrrelser….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rizlet er til rædde kvinder