Dette krus er også klogt

Gravsten ingen hindring for store penge

Adskillige radiostationer verden over har besluttet at boykotte Michael Jacksons musik. Det sker efter friske anklager om børnesex, der kommer i den nye HBO dokumentar-film ”Finding Neverland”.

Samme første afsnit af filmen har bragt Michael Jackson i mediernes overskrifter på en måde, som hverken den i xxxx afdøde ”King of Pop” eller hans tre børn vil synes om.

Jackson har indtil videre solgt 350 millioner albums på verdensbasis – med ”Thriller” fra 1982 som den mest købte plade nogensinde i verden.

Om de nye beskyldninger vil få det store publikum til at vende ryggen til Michael Jackson, er nok mere tvivlsomt.

År efter år har boet efter popstjernen tjent formuer på verdens loyalitet og stjernens umiskendelige evne til at skrive pophits og aflevere dem på en spændende facon. På scenen, i produktionen og ikke mindst i de fantastiske videoer, Jackson fik produceret til sine ørehængere.

Her er de 10 mennesker i verden, der tjener flest penge i verden efter deres død. (Infografik: Statista.com)

Det amerikanske finans-magasin Forbes har lavet en oversigt over de mennesker i verden, der tjener flest penge efter deres død.

Listen fører Michael Jackson an helt suverænt. I 2018 havde han indtægter fra bl.a. royalties, pladesalg og afspilninger via streaming på over 400 millioner USD. Det er ca. 2,7 milliarder danske kroner og meget mere end 99,99 pct. af verdens levende befolkning tjener om året.

Jacksons position som verdens bedst indtjenende døde kan ingen andre end han selv true. Nummer to og tre – Elvis Presley og golfspilleren Arnold Palmer havde under 1/10 af Jacksons indtægter sidste år.

Det bliver interessant at se, hvor meget de nye anklager i ”Finding Neverland” tv-udsendelserne vil påvirke Michael Jacksons posthume indtægter her i 2019….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette krus er også klogt