Tre gange flere mæslinger i 2018

Tag Apple Watch i lommen eller om halsen

Det kan godt være, at mange moderne elektroniske gadges er smarte. I hvert fald, når man oversætter “smart” med “(kunstigt) intelligent.”

Måske også, når det gælder smarte nye funktioner og anvendelses-områder. Men er de så også smarte i udseende. Måske ligefrem kønne eller moderigtige.

De færreste smartwatches kan leve op til den betegnelse. OK – det har ændret sig i de seneste år, hvor f.eks. kendte modenavne som Michael Kors, Gucci, Skagen eller Fossil er kommet på banen.

De mest solgte kloge ure fra Apple, Samsung eller Huawei vil de færreste dog tage på til den lille kjole om aftenen eller det stilige jakkesæt fra Boss og Armani. Medmindre da, at man vil udstråle sin tech-nørdethed.

Never mind. Tilbage til Bucardo og designeren Jonas Lee.

I de seneste tre år har de haft succes med at fjerne armbåndet fra Apple Watch og så pakke uret ned i en ny æske med låg og kæde.

Æskerne findes i mange varianter. Nogle er med dekorationer og mønstre, så resultatet kan bruges som en halskæde til kvinder. Andre er mere diskrete i poleret metal som et klassisk lommeur til vest eller bukser hos manden.

Forvandlingen kan man selv foretage. Det kræver blot, at man har et Apple ur fra Serie 1, 2 eller 3 i forvejen. Den nyeste Series 4 variant dur desværre ikke – i hvert fald ikke endnu-

Priserne for en Bucardo æske i læder begynder ved 49 USD eller ca. 330 kroner. Går man efter den feminine variant i metal og gerne med vedhæng, skal man af med mindst 119 USD. De dyreste herre-udgaver koster 219 USD – knap 1.500 kroner.

Hvem var det, der påstod, at Apple ikke kunne være er et modefirma….

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre gange flere mæslinger i 2018