Nu bliver selfie skyderen også super

Kan jeg få ild – og lidt strøm?

Dengang Zippo lightere var noget af de mest coole, man kunne eje, og alle pulsede smøger i lange baner, var der ingen, som tænkte på, at lighteren måske også kunne bruges til andre praktiske formål.

OK – Zippo’en blev hyppigt anvendt som øl-åbner. Men at den f.eks. også være god til at holde liv i mobiltelefonen. Nøhh.

Nutildags indeholder næsten alt, som vi bruger i det daglige, en eller anden form for batteri. Smartphones naturligvis. Trådløse øretelefoner. Smartwatches. Tablets. Eller e-bogs læseren, der har overtaget hovedrollen fra gamle dages romaner trykt på papir.

Lighteren indeholder et ekstra batteri. der kan holde mobiltelefonen i live i et par timer-

Alle de ting kan få brug for en DualFuel lighter fra engelske Risolves. Ikke for at få sat ild i rumpetten, men for at udnytte lighterens anden halvdel. Det er et ekstra batteri med USB-stik, der rummer 1.200 mAh strøm.

Det er slet ikke tilstrækkeligt til at fylde en moderne mobiltelefon op med ny energi, men det er heller ikke meningen. DualFuel skal i stedet give nødstrøm, når man løber tør på farten, har glemt sin oplader eller ikke kan finde en stikkontakt. De 1.200 mAh er tilstrækkelig til at give mobilen et par timers ekstra driftstid.

Det ydre design minder grangiveligt om klassiske Zippo lightere. Man skal sågar kunne få DualFuel i en version, der ser brugt ud. Ligesom folk med stor glæde køber præ-slidte cowboy bukser.

DualFuel fungerer uden flamme. Lighteren er denne glødende tap, der fungerer fint til at tænde en cigaret eller et stearinlys.

I modsætning til de ikoniske Zippos er DualFuel helt elektronisk – og uden en stor flamme, der kan svitse overskæg eller øjenbryn. Åbn lighteren med et klik, tryk kort på siden – og der er otte sekunders adgang til at tænde cigaretten på en glødende tap. Det hele fungerer også i regnvejr og vind – ligesom en klassisk ”storm lighter”.

Risolve henter penge til en storproduktion via iværksætter portalen Kickstarter. Her er DualFuel blevet et stor succes. Det ønskede beløb er således overtegnet syv gange, og tegnings-perioden varer 19 dage endnu.

Interesserede kan forud-bestille et eksemplar af den kombinerede lighter og powerbank formedelst 35 GBP eller ca. 300 kroner….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver selfie skyderen også super