Så meget stråler mobiler i dag

Sonos flytter ind i væggen og udendørs

Sonos trådløse højttalere forbindes normalt med indendørs nydelse af (forhåbentlig) god musik. Sonos produkter har været for sarte til at bringe med udendørs i regnvejr, vind og med risiko for plask fra den lokale swimmingpool.

Det ændrer sig nu med den nye Sonos Architectural kollektion, som er udviklet i samarbejde med Sonance. Et firma med speciale i at gemme højttalere i vægge og lofter, så de ikke dominerer møblementet så meget som hos mange hi-fi entusiaster.

Den nye Sonos Architectural familie omfatter da også medlemmer, der kan anbringes ”in-wall”, ”in-ceiling” eller udendørs.

Superflad Sonos til indbygning i væg eller loft.

Højttalerne er passive og er blevet modificeret, så de kan arbejde trådløst sammen med Sonos Amp systemer. Målet er at skabe et fuldt integreret audio system til hele hjemmet – både indendørs og ude i haven.

Den design-mæssige udfordring har været at få Sonos højttalerne til at forsvinde fra købernes synsfelt, uden at det går ud over den klare lyd, en god spredning og præstationer i hi-fi klasse.

Når væg- og loft-højttalerne er forbundet til Sonos Amp forstærkeren, kan man få glæde af Trueplay. Det er et system, som automatisk tilpasser lyden til det rum, højttaleren placeres i. Undervejs tager systemet hensyn til både møbler, dæmpning, størrelse og indretning af lokalet.

Sonos første udendørs højttaler ser lidt anonym ud.

Outdoor højttaleren er den første af slagsen for Sonos. Den er vand- og vindtæt og designet, så den fungerer under forskellige vejrforhold og temperaturer.

Sonos nye Architectural højttalere til indbygning i vægge skal koste 599 og 699 USD pr. par. Et sæt udendørs Sonos skal man betale 799 USD eller ca. 5.300 kroner for.

De indendørs højttalere kommer på markedet i slutningen af februar, mens den udendørs først fås fra april. Interessede kan dog allerede fra i dag forudbestille produkterne via Sonos’ hjemmeside….

De nye højttalere til indbygning og udendørs er beregnet til at arbejde trådløst sammen med Sonos Amp.

Væggen skal være lidt dyb, hvis den skal have denne Sonos højttaler indbygget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget stråler mobiler i dag