Heinz laver da også kaviar

Hvem er mest populær på YouTube?

Svenskeren Felix kKjellberg har siddet på YouTube tronen i fem år. Så længe har hans PewDiePie kanal med en mix af comedy og spilvideoer haft flest abonnenter af alle. Lige over 84 millioner.

Meget kunne tyde på, at Kjellberg nu skal ryste lidt i bukserne. PewDiePie er nemlig tæt at blive indhentet af en hurtigt voksende opkomling fra et land, som de færreste havde regnet med.

T-series er Indiens største musik label og har specialiseret sig i soundtracks til de utroligt populære Bollywood film. Som regel en farverig blanding af dans, musik, romantik og en lidt tynd handling om hjerte og smerte.

Svenskeren Felix Kjellberg har gennem fem år været YouTubes mest populære. Hans position trues nu af et indisk plademærke.

T-series er kun 120.000 mindre end PewDiePie, når man måler på antal followers på YouTube. Truende tæt på Felix Kjellberg, der – sammen med flere andre YouTube veteraner – har svaret igen med kanalen Bitch Lasagna.

Bitch Lasagna forsøger at gøre grin med T-series og dens meget indiske indhold. Desuden betalte Kjellberg et større antal tilhængere for at sidde med skilte på stadion, der opfordrede publikum til at abonnere på PewDiePie under søndagens Super Bowl finale.

Det er ikke lykkedes voldsomt godt, for Bollywood tilhængere har erklæret krig på YouTube. De har nu en masse online aktiviteter I gang, der skal lokke flere abonnenter til T-series.

De 10 mest populære YouTube kanaler – målt i antal abonnenter. (Infografik: Statista.com)

I mellemtiden vokser og vokser den indiske YouTube kanal. Den har i øjeblikket over 120 millioner views. Tendens stigende.

De seneste nye tal hentet fra YouTube her til morgen viser, at PewDiePie stadig har næsen foran. Felix KjellberG har lige nu 84 millioner tilhængere – T-series 83,9 mio.

På infografikken – og i videoen – kan I se Top-10 over YouTube kanaler med flest abonnenter. Tallene er indsamlet over en periode fra den 17. januar og frem til nu….

https://www.youtube.com/watch?v=dAx1wXmpTdM

De indiske Bollywood film er så populære, at de truer med at vælte YouTubes mangeårige superstar af pinden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heinz laver da også kaviar