Sundt med fridage fra de sociale

Super kamera i Sonys nye smartphone

Når man er verdens største fabrikant af kvalitets-kameraer til smartphones – og har sine billedskydere siddende i mange af konkurrenternes mobiler – må man finde på noget særligt, når det er tidspunktet for en egen ny telefon.

Sony ser ud til at leve op til dette princip. Den japanske underholdnings-gigants næste smartphone udstyres derfor med et kamera på hele 52 megapixel. Det er bedre end på flertallet af spejlrefleks kameraer, som Sony også fremstiller ganske mange af.

Sonys nye Xperia XZ4 har officiel verdens-premiere i slutningen af februar. Derfor er det meget typisk, at flere og flere detaljer om den nye super-mobil lækker her to-tre uger før.

I stil med rivalerne Huaweis Mate 20 og P20 får Xperia XZ4 hele tre kameraer på ryggen. Hoved-objektivet for de rekord-agtige 52 megapixel i sin sensor, der har et lysstærkt objektiv på f/1.6 placeret foran sig.

Her er et spionfoto af den nye Sony, som jeg har hentet fra det stpre kinesiske sociale medie Weibo.

De to andre kameraer på er et tele med 16 megapixel og f/2.6 objektiv – samt et objektiv til at skabe fyld og dybde. Det er meget lysfølsomt med f/1.4, men har en billedsensor på kun 0,3 megapixel.

Men selvfølgelig kan den nye Sony Xperia XZ4 også imponere på andre fronter. F.eks med en stor skærm på hele 6,4 tommer i den fornemme QHD+ kvalitet. Det vil sige, at man har 3.360 gange 1.440 billedpunkter (pixels) at se på.

Processoren er selvfølgelig 2019-nyheden Snapdragon 855 med mindst 6 GB RAM og 128 GB lager. Batteriet bliver på enorme 4.400 mAh og har Sonys Qnovo kredsløb til trådløs opladning – alternativt lynhurtig opladning.

Mange rygter fra japanske entusiast hjemmesider og  det ofte meget velorienterede kinesiske sociale medie Weibo vil også vide, at Sony vil præsentere Xperia XZ4 i en udgave med 5G mobiltelefoni i. Vi får se….

Sony vil indbygget et tredobbelt kamera på ryggen af den nye Xperia XZ4 mobiltelefon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundt med fridage fra de sociale