Er Stop & Shop fremtidens supermarked?

Nomodo er lige, hvad I mangler

Hvad er de to vigtigste ting for mennesker i det højt udviklede danske samfund? Den ene er deres kop kaffe. Den anden deres mobiltelefon.

Ville det så ikke være oplagt at kombinere de to ting?

Det er netop, hvad Nomodo har gjort med sin nye Trio gadget. Det er en smart kombination af en varmeplade til at holde ens kaffekop eller trekrus varmt – og en hurtig Qi oplader til smartphonen. Læg mobilen dér, og dens batteri vil blive fyldt op trådløst.

Hov – hvorfor hedder nyheden Trio, når jeg kun har nævnt to funktioner? Jo – det skyldes, at varmepladen også kan bruges til det modsatte. På en lille knap kan man lade varmepladen fungere som et køle-element.

Nomodo kan både varme og køle ens drikkevarer, samtidig med at den lader jeres smartphone op trådløst.

Så kan man holde sit drinks glas eller sit krus med cola nede på en temperatur, der er dejlig og svalende på en varm sommerdag.

Qi teknologien sikrer samtidig, at man hele tiden holder sin smartphone i topform, mens man har den liggende foran sig. Denne trådløse standard bruges af bl.a. Apple til iPhones og af Samsung til sine Galaxies.

Med hensyn til udseende er Nomodo Trio måske ikke det mest elegante, vi har set. Nyheden ligner mest af alt et sæt camping kogeplader i miniformat. Men på den anden side – hos Nomodo går funktion over design.

Når man køber en Nomodo Trio til 80 USD eller ca. 530 kroner, følger et krus med i købet. Selvfølgelig kan man også bruge sin favorit kop eller foretrukne drikkeglas til formålet….

Nomodo Trio er måske ikke verdens mest elegante trådløs oplader, men den er praktisk.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Stop & Shop fremtidens supermarked?