Styr køkkenet fra dit armbåndsur

Spar plads med din pc-skærm

De fleste af os kan godt lide at arbejde med store skærme på skrivebordet. Sidder man i flere timer ad gangen, bliver smartphone displays for små og gnidrede, og selv rigtigt gode laptops har deres begrænsninger. Spørg bare jeres egne øjne.

Store monitors har bare også ulemper. De fylder nemlig meget på bordet. Ikke kun i bredden, når man er oppe over 20 tommer i størrelse. Men såmænd også i dybden, selvom selve skærmen er nærmest papirtynd nu om dage.

Samsung ser ud til at have løst pladsproblemet på en smart måde med sin nye Space Monitor. Den er den mest interessante af flere nye skærme, som Samsung lancerer på CES Show i Las Vegas i næste uge.

Space Monitor udstråler ikke kun smuk minimalisme og elegante i sit udseende. Den klarer sig således næsten uden ramme omkring skærmbilledet. Den fylder også meget lidt i dybden, så der bliver ekstra plads på bordpladen.

Samsung nyheden er udstyret med en usædvanlig smal fod, der kan klipses på bordpladen. På den måde kan skærmen nærmest flugte med væggen bagved. Den ser ud, som om den er monteret på muren som et tv, men er det ikke. Man har fortsat mulighed for at skubbe skærmen op og ned, vippe den osv.

Space Monitor vil i første omgang komme i to størrelser – 27 og 32 tommer. Desuden kan man vælge ellem QHD eller 4K opløsning.

Ideen ser både oplagt og praktisk ud. Også fordi Samsung samtidig søger for at gemme ledninger og kabler inde i skærmens fod. Pris og leverings-tidspunkt er ikke offentliggjort endnu….

Space Monitorens fod er utrolig fleksibel.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styr køkkenet fra dit armbåndsur