Mange flere huller i skærmen

De sælger bedst på iPhone og iPad

Netflix er den klart mest populære app på iPhone og iPad, når vi taler om apps, der koster penge. Netflix alene har i 2018 omsat for 5,3 milliarder kroner (790 mio. USD) i Apples App Store på internet.

Netflix er en klar nummer ét blandt hele syv apps til video- og tv-streaming, der dominerer årets Top-10 over de højest indtjenende til iPhone og iPad. Denne hitliste omfatter også de kinesiske iPhone apps, som man ellers ikke ser på vores breddegrader.

(Infografik: Statista)

Nummer to i Top-10 er faktisk kinesisk. Nemlig Tencents video streaming app, som indtil videre har omsat for over 490 millioner USD (ca. 3,3 mia. kroner) på iOS platformen i år. Netflix sælger dog hele 62 pct. bedre.

På den anden side viser denne nye infografik fra Statista også, hvor vigtig det kinesiske marked er for Apple. Det er æblets næststørste efter USA.

Halvdelen af apps’ene i årets Top-10 kommer nemlig fra Kina og landets gigantiske online firmaer som Alibaba, Baidu og Tencent….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange flere huller i skærmen