Lego at Tiffany’s

Facebook Lite passerer 1 mia. på Android

Trods diverse skandaler med lækager af data og misbrug af medlemmernes personlige informationer fortsætter Facebook med at vokse. Fordelene ved at benytte verdens største sociale medie mere end opvejer risiciene.

Facebook meddeler nu, at den fjerde af koncernens platforme nu har nået én milliard aktive brugere – alene på Android telefoner og tablets. Det er Facebook Lite, som blev introduceret for at hjælpe internet brugere i regioner med dårlige forbindelser og svage enheder.

Indledningsvis blev Facebook Lite kun udsendt i markeder som Indien og Afrika, men hurtigt kom der også efterspørgsel fra mere veludviklede lande i verden. Derfor gjorde Facebook hurtigt Lite til gengængelig i både USA og Vesteuropa inklusive Danmark.

Her var der nemlig mange mennesker, som syntes, at Facebooks originale app var ved at blive for stor og omfattende. Desuden fyldte den med 67 MB alt for meget i mobilens lager. Lite nøjes med kun1,28 MB.

Hvis man kigger ind i Googles Play Store, vil man se, at Facebook Lite officielt har passereret én milliard downloads. Dermed følger Lite i hælene på den almindelige Facebook app, der var den første ikke-Google app, der passerede det magiske tal. Siden nåede Messenger også den første milliard Google downloads i 2015.

Tæller man iPhone/iPad brugere med, har de to Facebook ejede WhatsApp og Instagram også langt over en milliard aktive brugere verden over….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego at Tiffany’s