En fin gadget til jeres gadgets

Buzzraw er sej strøm på to hjul

Elcykler er normalt ret klodsede at se på og tunge at tumle. Det kan svært være anderledes, når der både skal indbygges en elmotor og et brugbart batteri, der lægger adskillige kilo oven i et vægten på en normal letvægts cykel med rugbrøds-motor.

Singapore baserede Coast Cycles har vendt de ting, der ofte generer og er en øjebæ på almindelige elcykler, til noget elegant og sjovt i sin nye Buzzraw X.

Den kommer på markedet kort efter nytår til priser fra 2.495 USD – ca. 16.700 kroner for den mindste version med elmotor monteret.

Buzzraw X glimrer med sit retro design, tykke og ret små hjul og et sæde, der i længde minder om en knallert eller lille motorcykel.

Læg så oveni, at X’eren har skivebremser og affjedring både for og bag. Det giver en meget komfortabel kørsel på normale veje, men gør også Buzzraw egnet til offroad ture.

Coast Cycles vil sælge sin spændende cykel i tre versioner. Den ene er uden elmotor og batteri og skal trampes frem på gammeldags manér med pedaler. De to andre udgaver har forskelligt store batterier.

Udstyret er det samme på alle tre modeller, men vægten er naturligvis noget lavere på den konventionelt ”motoriserede” X’er.

Elversionerne fås enten med en 36 volts motor på 250 watt, der kan give 25 kilometer i timen  på toppen og en rækkevidde på 40 km. Eller en kraftig 48 volt motor på 750 watt, som giver en højere hastighed, men ikke kører længere på en opladning.

Eludgaverne af Buzzraw X udstyres med et digitalt instrument panel på cykelstyret, der f.eks. kan vise hastighed, batteri stand, kørte kilometer – og sammen med en smartphone – også navigation, brændte kalorier på cykelturen, temperatur osv….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fin gadget til jeres gadgets