Byg din egen lille studio monitor

Så meget handler verden på internet

Det er kun få timer siden, at årets vildeste indkøbs-weekend med Black Friday og Cyber Monday er overstået. Mange føler sig sikkert forpustede både fysisk og i tegnebogen i dag.

Tilsyneladende er danskerne ikke gået helt så shopping amok i år som i 2017, og ude i verden er der også sket nogle ændringer i forbrugernes adfærd i de senere dage. Således var Black Friday ikke længere årets største salgsdag online i USA. Det var Cyber Monday.

Ifølge analyse firmaet Statista er Kina verdens største marked for online handel. Mindst én milliard kinesere køber deres varer på internet. USA er næststørst med 259 millioner netkøbere, men til gengæld handler hver amerikaner for langt flere penge end nogen anden landsmand.

Her i 2018 vil hver USA borger købe i snit for 1.952 dollars – det svarer til lidt over 13.000 kroner. Kineserne køber kun for en tredjedel af det beløb pr. snude.

Danmark er ikke vist i infografikken, men jeg har (naturligvis) gravet de danske tal frem fra den underliggende database. De viser, at vores lille land har 4,3 millioner online købere, som vil handle for  1.376 USD i gennemsnit her i 2018.

Det er ca. 9.250 kroner. Hvor meget har du/I købt for online allerede….

Infografik fra Statistas Digital Market Outlook 2018.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byg din egen lille studio monitor