Flere ”fundraiser” på Facebook

Børst tænder på seks sekunder

Normalt siger man, at børn og voksne skal bruge mindst to minutter, hver gang de stiller sig foran spejlet for at børste tænder. Ellers bliver bidserne ikke rengjort godt nok.

Danske Unobrush mener nu, at den besværlige tandbørstning kan overstås på bare seks sekunder med firmaets nye renser, der bruger et mundstykke og bittesmå vibrationer til at rense tænder.

Unobrush er lavet af et materiale, som man tager i munden og bider blødt i. Mundstykket passer til både børn og voksne, og det dækker 99,9 pct. af tændernes areal. Det er væsentligt mere, end de fleste når frem til med deres traditionelle tandbørste.

Alt, man skal gøre, er at tage Unofoam tandpasta på mundstykket, tage  Unobrush i munden, tænde for tandrenseren og lade den virke i seks sekunder. Det er 95 pct. kortere tid end en normal tandbørstning.

Derefter tager man Unobrush ud, skyller den under vandhanen og stiller tandrenseren i en docking station, hvor den automatisk rengøres 99,9 pct. ved hjælp af ultraviolette stråler.

De unge danske designere af Unobrush hævder, at deres opfindelse ikke kun er langt mindre tidskrævende end normal tandbørstningen. Rengøringen skal også være dobbelt så effektiv. Samtidig renses alle tænder på én gang og lige effektivt i stedet for at blive pudset én ad gangen. Desuden slider Unobrush ikke på tandkødet.

Efter brug stilles Unobrush i en docking station, hvor mundstykket renses med ultraviolette stråler.

Jeg skal ikke kunne sige noget om, hvorvidt Unobrush overdriver vildt – eller hvordan professionelle tandlæger ser på det nye og hurtige alternativ til den goe gamle tandbørste. Men Unobrush er vel værd at afprøve.

Den nye dansk-udviklede tandrenser har søgt kapital via iværksætter portalen Kickstarter. Det er gået utrolig godt, at det ønskede beløb er allerede overtegnet mere end seks gange. Man kan dog stadig forudbestille et eksemplar til sig selv til en favørpris på 88 USD eller ca. 575 kroner. Med i prisen følger Unobrush enheden, docking stationer og et antal Unofoam portioner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere ”fundraiser” på Facebook