Mere kulør på OnePlus 6T

Den største Elgigant i Danmark

Skejby ved Århus har et af Danmarks største sygehuse i skikkelse af Aarhus Universitetshospital. Det får nu en anden kæmpe at sammenligne sig med, når Elgiganten åbner sit største varehus i Danmark på fredag den 16. november.

Kun en uge før den store Black Friday, som de fleste danske butikskæder varmer heftigt op til allerede, kortslutter Elgiganten altså lidt af forventningerne.

Den nye Elgiganten på 5.000 kvadratmeter på Karl Krøyers Vej i Skejby nord for Aarhus har selvfølgelig masser af billige tilbud fra morgenstunden.

Varehuset åbner allerede kl. 0700, hvor der helt sikkert vil være en lang kø af forventningsfulde købere med velpolstrede Dankort, som trodser novembers efterårskulde. Ifølge DMI bliver der omkring syv grader og stjerneklart i Aarhus fredag morgen.

Interessen for det nye elektroniske varehus i megaformat har været stor i det østjyske. Det har Elgiganten også kunnet mærke på antallet af ansøgere, der gerne vil have et job. HR-afdelingen har således modtaget over 1.000 henvendelser på de 70 stillinger.

Elgiganten har modtaget omkring 1.000 ansøgninger til de 70 stillinger, som det store varehus åbner med i Skejby.

Elgiganten benytter åbningen i Skejby til at introducere en helt ny afdeling med speciale i Smart Home løsninger. Her kan man se produkterne i funktion, som skal gøre vores hjem og boliger endnu mere elektroniske i de kommende år.

Elgiganten er den første kæde, der har Googles Home højttalere til salg i danske udgaver. Home boksene bygger på Googles digitale Assistent, som også kendes fra nyere Android telefoner.

Via Smart Home kommer mange af hjemmets elektriske produkter på Wi-Fi og internet, så de kan fjernstyres og overvåges ved hjælp af brugernes stemmer og smartphones.

En anden nyhed i Skejby varehuset bliver en stor afdeling for computerspil og e-sport. Danmark har nogle af verdens bedste gamere, der vinder præmier i millionklassen verden over.

Det har øget interessen for e-sport enormt blandt danskerne. Ligesom fodbold eller håndbold stiger voldsomt i popularitet, når landsholdene kvalificerer sig til internationale slutrunder – eller ligefrem vinder titler….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere kulør på OnePlus 6T