Blackmagic får MacBook til at lette

Sonos med flere kulører og mindre Google

Giganten blandt trådløse højttalere – Sonos – har både gode og mindre gode nyheder at melde her i begyndelsen af november.

Den gode er, at man fra på mandag kan købe den lille Sonos One i andet end sorte og hvide kulører. Takket være den danske design virksomhed HAY er det muligt at få lidt ekstra farver på i skikkelse af gule, grønne, røde, pink og grå One bokse.

Oprindeligt skulle de HAY-kolorerede Sonos højttalere have været til salg i september, men åbenbart har det været forsinkelser i produktionen. De skal nu være klar fra den 5. november i Sonos webshop og hos udvalgte Sonos forhandlere.

(Foto: Sonos)

HAY sælger dem også via sin hjemmeside og sine HAY House butikker. Alle steder bliver de dyrere end de originale One bokse i hvidt eller sort. De farvede koster 30 USD mere end de normale One modeller – og dem betaler man koster typisk 1.699 kroner for.

Sonos synes i det hele taget at være ude i et lille design flip for tiden. Det er f.eks. kun en uge siden, at Sonos præsenterede en særlig Beastie Boys udgave i hvidt og rødt af sin Play:5 højttaler.

Men Sonos har samtidig fået en uvane med forsinkelser. Ikke kun de kulørte One bokse kom til det først annoncerede tidspunkt. Nu gælder det også Sonos højttalernes integration med Googles stemme-styrede Assistent system.

(Foto: HAY)

 

Højttalerne kan i forvejen arbejde med Amazons konkurrerende Alexa system, men Sonos lovede, at det også vil ske med Google Assistant. I første omgang hed det sig anden halvdel af 2018 – og det er jo omkring nu.

En pressemeddelelse fra Sonos fortæller imidlertid, at der har været lidt knas med integrationen. Sonos har brug for ”lidt mere tid til at få oplevelsen til at være helt rigtig” – som Sonos udtrykker det. Som det ser ud, kommer Google Assistant til Sonos først engang næste år. Sonos vil ikke sætte dato på.

Udsættelsen er specielt ærgerlig for danske Hi-Fi entusiaster. Google har nemlig netop lanceret den danske udgave af Assistent – og så ville det være fint med et stort udvalg af kompatible produkter. Ikke mindst her op til jul.

Heldigvis finder der alternativer til Sonos. Google har sine egne Home højttalere, ligesom nogle af Bang & Olufsens bokse også er kompatible med Assistent….

 

(Foto: HAY)

(Foto: HAY)

(Foto: HAY)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blackmagic får MacBook til at lette