Med Mickey for ørerne

The Rock slår Will Smith

To af Amerikas mest elskede entertainere gennem årtier har begge taget en gevaldig nedtur på det seneste. Bill Cosby er endt bag tremmer for at have bedøvet og voldtaget unge kvinder, mens Roseanna Barr måtte forlade sin tv-serie på grund af racistiske udtalelser.

Tilbage bliver så, hvem der skal overtage arven efter Cosby og Barr. Det har analyse firmaet Morning Consult undersøgt – og ud kom Dwayne ”The Rock” Johnson som USA’s mest elskede stjerne lige nu.

Johnson overgik dermed skuespil-stjerner som Jackie Chan og Will Smith, der nok er mere kendt hos et dansk publikum end ”The Rock”. Den 46-årige Johnson er også skuespiller, producer og måske mest af alt bryder atlet. Han omtales ofte som ”The People’s Champion.”

Ifølge Morning Consult hentede Dwayne Johnson de fleste plus points, da tusinder af amerikanerne blev bedt om deres positive eller negative holdning til personerne på en liste af kendisser.

På Top-10 listen over USA’s mest populære kunstnere finder vi også musikere som Paul McCartney, Bill Joel, The Eagles og Rolling Stones….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med Mickey for ørerne