Skrivemaskinen får comeback

Her er de mest populære iPhone apps

iPhone brugere kan godt lide at at fylde glas op med væske, men de gider slet ikke at dele billeder på Instagram.

Sådan kunne man sagtens fortolke de nye statistikker over verdens mest populære iOS apps, som analysefirmaet Priori Data netop har offentliggjort.

Modsat Top-10 listen over septembers mest downloadede Android apps, som jeg præsenterede her på Leifshows i sidste uge er den tilsvarende iPhone oversigt præget ret stærkt af spil og apps til decideret underholdning.

77 millioner apps blev downloadet til iPhone og iPad i september. Med spillet “Happy Glass” som det mest populære på både verdensbasis med 18,85 millioner hentninger fra Apples App Store. ”Happy Glass” ligger også nummer ét i England, men må nøjes med andenpladsen hos de amerikanske iPhone brugere.

Her er de 10 mest downloadede iPhone apps i verden i september. (Infografik: Statista)

Til gengæld har Facebooks ellers meget populære Instagram app det meget svært hos Apple brugerne. Instagram kunne slet ikke erobre en plads i Top-10 i september på iOS – hverken i USA, England eller på verdensbasis.

Størrelses-forskellen mellem iOS og Android verdenen kan man også tydeligt se i Priori Datas nye tal. I september downloadede ejere af Android telefoner og tablets fem gange så mange apps som iPhone/iPad brugerne. Nemlig 362 millioner mod 77.

Facebook har heller ikke samme dominans i Apple verdenen som hos Android, fremgår det af statistikkerne for september. Mens Facebook gruppens forskellige apps stod for ca. 70 pct. af alle downloads hos Android og besatte fem af 10 pladser i septembers Top-10, kunne Facebook kun erobre tre på Apples telefoner og tablets.

WhapsApp, Messenger og Facebook indtager pladserne to, tre og fire, men er kun downloadet tilsammen 28 millioner gange på iOS. Det svarer til knap en tredjedel mod 70 pct. hos Android….

Den engelske Top-10 liste over de mest downloadede iOS apps.

Instagram er slet ikke populær på iPhone, mens det billed-baserede sociale medie hører til de meget downloadede på Android.

Sådan ser amerikanernes hitliste over iPhone apps ud.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrivemaskinen får comeback