Sony FES er digital mode

DR lukker ”So ein Ding”

Man kan hver have sin egen mening om Danmarks Radio og den fyringsrunde af 385 ansatte, som hærger det store mediehus i disse dage.

Men personligt synes jeg, at det er meget trist, at nedskæringerne betyder, at de populære tech-udsendelser ”So ein Ding” på DR2 nu bliver lukket.

Hele redaktionen på tre mand er blevet fyret, mens forgrunds-figurens videre skæbne er ukendt. Nikolaj Sonne har nemlig i flere år været tilknyttet som freelancer.

De fire sidste udsendelser af “So ein Ding” vises på DR2 i november og december. (Foto: Danmarks Radio)

”So ein Ding” blev sendt første gang i 2009 og huserede i en del år på hovedkanalen DR1, inden programmet blev flyttet til DR2. Her bliver også de sidste fire færdig-producerede udsendelser vist i november og december.

I de første år satsede ”So ein Ding” på både anmeldelser af produkter og mere generel forbruger information. I de senere år er fokus vendt mere mod at beskrive mere overordnede trends i teknologi, internet og vores stadig mere digitale livsførelse.

Trist, at DR i sine politisk påtvungne nedskæringer lader det gå ud over kanalens måske mest visionære og fremtids-orienterende programserie….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sony FES er digital mode