Karlsson er din flyvende assistent

Razer er klar med Phone 2

Spillemobiler – eller gamer phones, når det skal lyde mere sejt – er et af de store vækst områder for smartphone fabrikanterne i dag.

Asus har dem, Huawei også via sit Honor mærke, Samsung ligeså – og i Kina findes efterhånden en halv snes af de spilleglade telefoner på markedet. I næste uge præsenterer Huawei så formentlig en særlig gamer-udgave af sin nye Mate 20 supermobil – med navnet Mate 20X.

Inden da er pioneren over alle andre blandt spil-telefonerne så tilbage med sin anden generation. Det er Razer, hvis nye Razer Phone 2 kan forudbestilles fra i dag hos teleselskabet 3. I 3’s butikker lander den stærke gamer-phone den 26. oktober.

Den første Razer Phone blev lanceret i november sidste år. Den skabte en helt ny kategori af mobiler, der henvender sig til et voksende publikum af seriøse computer-spillere og udøvere af e-sport.

De bruger en mindre formue på at skaffe sig de stærkeste pc’er, de bedste skærme, tastaturer, computermus, headsæt, musemåtter og sågar stole og sved-absorberende beklædning. Så skal mobiltelefonen jo også have samme klasse.

Selvom efterspørgslen efter gamer phones ikke kan sammenlignes med nye iPhones, Galaxies, OnePlusser eller Huawei modeller, er salget af Razer gået rigtig godt på det danske marked.

David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3, fortæller, at den første sending af Razer Phone var udsolgt på mindre end en uge. Siden er salget fortsat fornuftigt, og 3 har store forventninger til den nye opgraderede Razer Phone 2.

Den mest åbenlyse forskel på en Razer og en anden topklasse telefon ses på skærmen. Det er en superhurtig Ultramotion type med 120 Hz opdatering, grafik i Quad HD kvalitet og en størrelse på 5,7 tommer.

Telefonen er samtidig den eneste på markedet, hvor man kan se Netflix film i Full HD kvalitet. Så det visuelle er helt afgjort, hvad man betaler ekstra for i Razer Phone 2. Også selvom lydsiden naturligvis også har gamer-kvalitet med to fremad-rettede højttalere med Dolby Atmos surround.

Processoren er den velkendte Snapdragon 845 med assistance fra 8 GB RAM og 64 GB på lageret. Telefonen er lakeret i barsk sort farve. Bagsiden er i glas med et lysende Razer logo, som kan selv kan bestemme farven på. Lidt lir skal der være plads til.

Razer Phone 2 er udstyret med tre kameraer. På fronten en selfieskyder med beskedne 8 megapixel opløsning på ryggen et dobbelt kamera med 12 MP Sony billedsensorer til tele og vidvinkel optagelser. Video kan telefonen indspille i 4K kvalitet med stereolyd.

Endelig kommer Razer Phone 2 med et stort batteri på 4.000 mAh og hurtig QuickCharge 4.0+ opladning. De mange kræfter og den fremragende skærm kræver meget strøm.

Razer Phone 2 er bestemt ikke billig. 7.499 kroner koster den kontant. 3 har selvfølgelig flere abonnements-tilbud med taletid inkluderet….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karlsson er din flyvende assistent