Google klar med Pixel 3 og 3 XL

Her er de mest populære apps til Android

Også i september stod der Facebook på det meste, når ejere af Android smartphones og tablets ville downloade nye apps. Hele seks af månedens 10 mest downloadede apps kom fra Mark Zuckerbergs imperium.

Globalt ser var WhatsApp klart septembers mest populære app til Android. 73,65 millioner gange blev den Facebook-ejede app downloadet. Det er 16 millioner flere end hitlistens nummer to, der også er fra Facebook – nemlig Messenger.

Alt i alt stod Facebook gruppen for 238 af de 362 millioner app downloads, der blev foretaget af Android enheder i den forløbne måned. Det viser de nyeste tal fra analyse firmaet Priori Data.

Ud over WhatsApp og Messenger drejer det sig om Instagram, Messenger Lite, Facebook og Facebook Lite app’ene.

Sådan ser den globale app hitliste ud for Android i september. (Infografik: Statista.com)

I USA gik Facebook Messenger ind på førstepladsen, mens Snapchat klarede sig flot med en tredjeplads hos de amerikanske Android brugere. Her har Facebook slet ikke samme dominans som på globalt plan. Tre af 10 placeringer i septembers Top-10.

I England foretrak Android brugeren spillet ”Happy Glass” og placerede det øverst på hitlisten – lige foran WhatsApp og Facebook Messenger.

Desværre måler Priori Data ikke app-downloads på det danske marked. Men en Top-10 for Android ville nok se noget anderledes ud. Først og fremmest er WhatsApp slet ikke så udbredt i Danmark som i mange andre lande. Vi foretrækker Messenger….

På det britiske marked har Facebook gruppen slet ikke samme dominans som globalt. (Infografik: Statista)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google klar med Pixel 3 og 3 XL