Danmark meget dyr at købe iPhones i

Mezmoglobe hypnotiserer sin bruger

For et par år siden var ”fidget spinners” en af de helt store gadget hits. De små propellere skulle man holde i sin hånd, når man begyndte at kede sig. Oplagt for de mange, der ikke kan holde deres hænder i ro under møder eller ved skrivebordet, men enten tegner kruseduller på alting eller prøver at lege trommeslager på bordkanten.

Jeg skal ikke kunne sige, om ”fidget spinners” fortsat sælges i store antal. Man ser dem i hvert fald ikke så ofte, selvom de i mellemtiden er lanceret i utallige varianter. De dyreste i ægte guld eller platin og til priser, som rige folk ellers bruger på håndlavede armbåndsure fra Schweiz eller på gyldne halskæder til fruen og elskerinden.

Til gengæld er der dukket en ny gadget op, som fabrikanten håber går en stor fremtid i møde hos lettere stressede personer verden over. Den hedder Mezmoglobe og skal i princippet hypnotisere sin bruger med sin rotation og sin tilsyneladende uendelige linie.

Mezmoglobe er en lille kugle i aluminium med en spiral skåret i overfladen. Kuglen står på en lille base af kunststof og kan rotere 360 grader i det uendelige. Brugernes og de omkring siddendes øjne bliver fanget af stregen, der bliver ved med at løbe ned i bord-overfladen.

Hvis det nu var en tegneserie, jeg forfattede, ville jeg nu lade troldmanden slå til. Øjnene på hans tilskuere stod store og runde og undrende ud af deres hoveder. Parat til at blive hypnotiseret og gøre alt, hvad troldmanden beordrede dem til.

Helt så effektiv er Mezmoglobe vist ikke. Opfinderen Kristoph Krisjans hævder til gengæld, at Mezmoglobe har samme anti-stressende effekt som fidget spinnere. Dertil kommer, at den roterende kugle ser dyrere og mere classy ud end de små propellere af plastik.

Mezmoglobe fås i fem anodiserede farver og kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter til priser fra 23 GBP – ca. 192 kroner. Det har over 2.000 andre gjort, hvilket har betydet, at det ønske beløb er overtegnet mindst 28 gange….

Mezmoglobe fås i fem forskellige anodiserede kulører.

En base i kunststof og læder får kuglen til at rotere nærmest uendeligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark meget dyr at købe iPhones i