Yeti Nano taler til det lille hjemmestudie

Ude godt, men hjemme bedst

Åbenbart er det ikke længere så attraktivt som tidligere at arbejde i udlandet. Kun godt halvdelen ville i dag tage mod et tilbud om et job i et andet land. For fire år siden var det syv procent flere.

Det viser tal fra en kæmpestor analyse, som Boston Consulting Group har gennemført med 366.000 deltagere fra 197 lande.

USA er fortsat favoritlandet over alle andre at blive udstationeret i. Mere end en tredjedel af alle adspurgte (34 pct) vil gerne arbejde i Amerika. Det er otte procent flere end i Tyskland.

Ingen nordiske lande placerer sig i Top-10 over de mest attraktive lande at flytte til i forbindelse med et nyt arbejde eller en forfremmelse i sit nuværende firma.

(Infografik: Statista.com)

For fire år siden var England det mest populære land i Europa blandt dem, der havde lyst til at arbejde i udlandet. Problemerne omkring Brexit har sendt Storbritannien ned på en global femteplads. Overhalet af både Tyskland, Canada og Australien.

Bemærkelsesværdigt er også, at Japan er det eneste asiatiske land på Boston Consultings hitliste. Hurtigt voksende Kina er slet ikke i nærheden af Top-10.

Ikke overraskende er mennesker i u-landene de mest ivrige efter at tage kufferten og rejse udenlands for et godt job. 9 af 10 indere vil gerne udenlands. I Brasilien er det 70 pct.

Globalt set fortalte to af tre for fire år siden (64 pct), at de godt kunne tænke sig et arbejde i et andet land. I år er det kun 57 pct. Ude godt, men hjemme bedst er ved at få overtaget….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yeti Nano taler til det lille hjemmestudie