Skype åbner for Private Conversations

Børn vil elske Dancebot

Trådløse højttalere findes i alle mulige design, størrelser og prisklasser – og de har alle én ting til fælles. De står stille, mens de spiller musik. Måske de lyser lidt op, men det er vist nok også det vildeste.

Det var, inden den nye Dancebot fra Aplus Drones kom på banen. Den er verdens første Bluetooth højttaler med ben og fødder – og som kan bevæge sig i takt med musikken.

Små børn vil helt sikkert elske Dancebot, mens teenagere og legesyge voksne kunne finde på at bruge den lille højttaler til at få lidt mere gang i festen eller i en sløv forsamling rundt om mødebordet.

Dancebot kan selvfølgelig nøjes med at spille streamet musik fra internet og stå bomstille imens. Den medfølgende app giver heldigvis flere muligheder:

Man kan f.eks. sætte robotten til at vade rundt på bordet og snakke løs. I virkeligheden er det brugeren, der taler via mobiltelefonens mikrofon og ud via Dancebots højttalere.

Men meget sjovere er at lade Dancebot fungere som en slags bevægeligt diskolys. I stedet for at blinke til musikkens rytmer danser den skægge nyhed fra Aplus i takt med den lyd, man sender igennem dens ”mave”.

Det behøver ikke at være musik, men kunne også være en lydbog, en podcast eller forældrene, der synger og spiller på instrumenter.

Efter sigende skal Dancebot være ganske god til at variere sine bevægelser. Dansen er bestemt ikke den samme, om man lader den fungere som højttaler for rock, disco, rap eller wienervals.

Det tog under to timer at få finansieret produktionen af Dancebot, da Aplus Drones gik på iværksætter portalen Kickstarter. Det betyder, at folk, som forudbetaler nu, vil modtage en dansende højttaler til oktober. Prisen er 44 USD eller ca. 280 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skype åbner for Private Conversations