LG gør mere i god lyd

Libratone rykker ind på Strøget

Moderne lyd-udstyr er som mode. Man køber ikke kun sit audio og sine mobiltelefoner, fordi de skal lyde godt. De skal også se være trendy, se godt ud og komme fra de rigtige mærker. Bare tænk på Apple, der ligger på langt de fleste café borde i Danmark.

Den danske højttaler virksomhed Libratone har været med helt fremme blandt de første, som opdagede, hvor stor en fremtid trådløse højttalere med Bluetooth ville have. Især, hvis højttalerne så elegante og passede godt i design til Apples produkter.

Libratones højttalere blev derfor solgt i Apples Stores og butikker, hvilket ikke særligt mange andre eksterne mærker får lov til.

På det seneste har der dog været noget stille omkring Libratone. Antallet af nyheder er faldet, og den seneste har været de trådløse TRACK+ headsæt. De har været til salg i Danmark siden juni til priser omkring 1.500 kroner.

Nu vil Libratone til gengæld stærkere frem i gadebilledet. Helt bogstaveligt. I slutningen af oktober åbner Libratone nemlig sin første danske Flagship Store på Strøget i København.

Libratones seneste nyhed er de trådløse TRACK+ øretelefoner med mikrofon. De indeholder bl.a. en avanceret støjreduktion i fire trin.

Butikken ligger i  den dyreste ende af Strøget – Østergade 26 – hvor de danske højttalere  står dør og dør med kendte internationale modemærker i tøj, ure og accessoires. Også B&O har en butik lige i nærheden.

Formålet med butikken er at give kunderne den fulde oplevelse af Libratones produkter og identitet. Præcis dér, hvor det hele begyndte i 2009 – i Danmark.

Med 65 m2 er Libratones nye butik ikke voldsomt stor, men det er Libratones produkter jo heller ikke – sådan rent fysisk. Butikken tegnes af det danske designbureau Borg Brückner, som vil satse på materialer og egetræ i indretningen. Det rå nordiske design brydes af de klare og sprælske farver, der kendetegner Libratones højttalere og øretelefoner.

Da det hele drejer sig om god sound, vil Libratone indrette et lydstudie bagerst i den nye strøg-butik, hvor kunderne får mulighed for at prøve produkterne på egen hånd og i egne ører.

Libratones produkt portefølje omfatter i øjeblikket TRACK+, Q ADAPT ON-EAR, ZIPP og ZIPP MINI  og ONE STYLE….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG gør mere i god lyd