Er Facebook hårdt ramt af spam?

Stallone ur renser da også vand

Vi kender alle Sylvester Stallone som stjerne i talrige aktionfilm, som bokseren Rocky, som film-instruktør og producer. Desuden går han under at være en rigtig flink fyr, når han da ikke som lige nu beskyldes for seksuelt overfald af en kvinde for 27 år siden.

Hvad der er færre, som ved er, at Stallone også er af verdens største samlere af armbåndsur. Hans lager af både gamle og nye tidsvisere skal være mange millioner værd. Så mange ure har han, at han skulle skifte ur mange gange om dagen, hvis de alle skulle luftes på hans maskuline håndled.

Det kommer derfor ikke som den helt store overraskelse, at Stallone nu også kan kalde sig ur-designer. Sammen med det lettere gale urmager Richard Mille har kan skabt den nye RM 25-01 Tourbillion Adventure Sylvester Stallone Chronograph.

Det er en voldsom krydder fuld af action, eventyr, luksus og maskulin udstråling. Formentlig er det det største ”bad ass” ur på markedet. Umuligt at overse og ikke til at betale for menneske-penge.

Sidstnævnte egenskab er typisk for Richard Milles ure. De er voldsomt komplicerede, ofte meget anderledes og i design og meget opsigtsvækkende – for at sige det mildt. Sylvester Stallone uret er nærmest ”normalt” at skue, sammenlignet med andre Mille kreatioer.

Stallone uret er bestemt ikke noget for tynde arme uden træning af biceps musklerne. Urkassen er hele 51 mm i diameter – 42 er det normale for herreure. Det hele er mekanisk og analogt. Ikke noget med digitale displays og smartwatches. De er for tøsedrenge. Ikke for rigtige mænd.

Sylvester Stallone er en stor ursamler.

Urværkets centrale ”tourbillion” kan køre både automatisk og trækkes op manuelt. En tourbillion er den ring, der kører hurtigt fra side til side og får sekundviseren til at dreje rundt.

Uret har både 12 og 24 timers visning, kronograf funktion og urkrone med kompas plus noget så usædvanligt som en indbygget vandrenser. Hvis man langsomt hælder vand på uret, kan man rense det i fem finheds-grader. Det tager en halv time at forvandle en liter mere eller mindre snavset vand til det reneste drikkevand.

Hvad man skal bruge det til? Tænk i action og eventyr. Har man uret på ude i naturen langt fra alfavej og ikke ved, om det vand, man ser løbe forbi næsen af en, er forsvarligt at drikke – kan Sylvester Stallone uret være med til at redde liv.

Richard Milles Stallone ur er i øvrigt fremstillet af titanium og kulfiber. Det lyder dyrt og er det også. Op imod en million USD koster den seje tidsviser. 983.000 dollars for at være præcis. Skulle man have råd, skal man heller ikke vente for længe med beslutning. Der fremstilles kun tyve eksemplarer af uret….

Man kan kigge ind til den fornemme mekanik via den gennemsigtige bagsiden af uret.

Skal man have renset vand, hældes det ned i urets filter og vand-reservoir via det lysegrønne låg.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Facebook hårdt ramt af spam?