Køleren er også et musik anlæg

Find en ny kæreste på ”fjæset”

Det er jo ikke, fordi der mangler dating services på internet. Eller fordi der mangler emner på Facebook. Der er i princippet over to milliarder, hvis man tager begge køn med.

Facebook har da også for længst etableret sig som en u-officiel kanal til både flirt, bagning, dating og decideret porno. Men sådan en helt egen app til formålet – sådan i stil med Tinder eller den danske klassiker Dating.dk – det har Facebook aldrig haft.

OK – rygterne har svirret længe, at Mark Zuckerberg og co havde noget dating-agtigt på vej. Formålet er at få de stadig mere sløve og in-aktive FB-brugere til at komme op på dupperne, så hjertet igen begynder at banke.

Måske er der også ligefrem mulighed for en ekstra indtjening for Facebook. Man skal jo også betale for at være medlem hos andre dating services. Så hvorfor ikke hos Facebook. Lidt ekstra penge kan man vel godt bruge nu, hvor værdien af Facebook aktierne er styrtdykket, fordi fremtids-udsigterne ikke så så lyserøde længere.

Jane Manchun Wong fra Boston er en af dem, der følger Facebooks nye tiltag tæt. Her er hendes seneste tweet om dating app’en.

Da kunne dating være en mulig ny guldgrube, fordi Facebook har én stor fordel fremfor alle andre. Der er ikke behov for en stor markedsføring. Medlemmerne har man i forvejen inklusive mange personlige informationer om hver.

Det eneste, det kræver er udvikling af en app med nogle smarte features. Derefter skal interesserede lægge endnu flere oplysninger ind og aflevere en sød (og ærlig) beskrivelse af sig selv. Foto og video har Facebook for længst gode værktøjer til.

I foråret bekræftede Facebook, at man havde en dating app på tegnebordet. Nu afslører de første billeder, at Facebook prøvekører den nye ”find en kæreste eller elsker” funktion.

Testkørslen ser ud til at foregå internt først – altså blandt Facebooks mange tusinde ansatte. Derefter vil den uden tvivl blive prøvekørt blandt et begrænset bruger-publikum. Inden den så bliver rullet ud til os alle.

Facebook har konstant nye apps og features til test. Mange bliver til noget – andre ikke. Dating app’en virker dog, som om den allerede er langt i sin modnings-proces. Så måske den bliver en tidlig julegave fra herr Zuckerberg….

 

 

http://www.ubergizmo.com/2018/08/facebook-testing-dating-feature/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køleren er også et musik anlæg