Li-Fi er 2.000 gange hurtigere end Wi-Fi

Gå gennem vand for din nye Mac

Medmindre man er voldsomt interesseret i arkitektur eller, hvordan det går med detail handel og forretningskæder, skriver man ikke om nye butiks-åbninger. I hvert fald ikke ret ofte.

Drejer det sig om Apple, er det en helt anden historie. Apples egne Stores er nemlig meget ofte helt unikke. Både i deres placering og i deres visuelle udtryk. De udstråler klasse og stil. Mere end Apples computere, tablets og smartphones gør.

Når Apple beslutter sig for at åbne en ny butik i en storby, sker det aldrig diskret. It-gigantens seneste Stores i Dubai, San Francisco og på den kinesiske spille-ø Macao har alle tiltrukket sig stor opmærksomhed og masser af omtale på grund af deres dramatiske design.

Apples nye butik i Milano, der åbner i dag, vil ikke være nogen undtagelse.

Når man placerer sig i et design- og mode-mekka som Milano, må det være med noget særligt. Det sørger det verdensberømte arkitekt firma Foster + Partners for, som har samarbejdet med Apple i efterhånden mange år.

Den nye Store i det nord-italienske følger også en typisk Apple vane. Flagskibs-butikker skal placeres pladask midt på en af byens populære torve. Det skete i Melbourne på Federation Square, i San Francisco på Union Square, mens Apple butikken i Dubai har direkte udsigt til Dubai Fountain og hele den enorme Burj Khalifa skyskraber.

Apples nye Store i Milano har 230 højt-uddannede medarbejdere. Mange af dem kommer fra andre Apple-butikker verden over.

I Milano har Apple købt sig adgang til byens Piazza del Liberty, hvor butikken er sænket under gade-niveau som centeret i et udendørs amfi-teater. Det skal ikke kun lokke mange købe-dygtige Apple-fans til, men også bruges til mere sociale ”Today at Apple” events, hvor alle interesserede kan deltage i gratis i arrangementer om f.eks. fotografi, film, litteratur, fremtids-forskning osv.

Hvor man italienere og turister i Milano, der vil deltage i disse kulturelle Apple events, må tiden vise. Men deltagerne vil uden tvivl blive imponeret af de enorme fontæner og vandfald, som man tilsyneladende skal gå igennem for at komme ind i Apple butikken.

Kaskader af vand løber ned ad store glas-paneler, der på tre sider omkranser en trappe af sten og metal, der er vejen ned til det underjordiske paradis med iPhones, iPads, iMacs, Apple Watches og Macbooks i alle størrelser og prisklasser.

Er I nogensinde gået igennem et vandfald for at komme ind i en butik med mobiltelefoner og computere?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Li-Fi er 2.000 gange hurtigere end Wi-Fi